Kardeşlerim 3. sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? 2022 Kardeşlerim dizi konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarının başarılı dizisi Kardeşlerim’in 3. sezonu hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Dizinin hayranları yeni sezonun ne zaman başlayacağını öğrenmek istiyor. Peki Kardeşlerim 3. sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? İşte 2022 Kardeşlerim dizi konusu ve oyuncuları...

27.08.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 27.08.2022-17:18)

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Kardeşlerim’in yeni sezonu, sonbahar döneminin başlamasına kısa bir süre kala iyiden iyiye araştırılıyor. Ng Medya’nın yapımcılığını yaptığı başarılı dizinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladığı için yeni sezon hakkındaki araştırmalarda bir yoğunlaşma söz konusu. Peki Kardeşlerim 3. sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak?

Kardeşlerim 3. sezon tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak?

Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı sorusu yanıt buldu. Alınan bilgilere göre ATV’nin sevilen dizisinin yeni sezonu 3 Eylül 2022 Cumartesi gününden itibaren her hafta Cumartesi günleri saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 

Kardeşlerim yeni sezon

Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getiriyor. Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimlerdir?

Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal