Kardeşinin Katil Zanlısını Eşi ve Kızının Yanında Öldürdü

Geçen yıl cinayet soruşturmasında tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen İsmail Yiğiner, eşi ve kızının yanında saldırıya uğradı. Yiğiner hayatını kaybederken, eşi ve kızı da yaralandı.

22.06.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-10:18) Kardeşinin Katil Zanlısını Eşi ve Kızının Yanında Öldürdü

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent beldesinde yaşayan Kadir Memiş, geçen yıl kayıp olarak aranırken, öldürüldüğü tespit edildi. Bu gelişmenin ardından ekiplerin yaptığı inceleme kapsamında, Umut Ö. ve İsmail Yiğiter tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yiğiter kısa bir süre sonra cezaevinden tahliye edilirken, Kadir Memiş'in ağabeyi Orhan Memiş 2 arkadaşıyla birlikte yiğiter'i takip etmeye başladı. Memiş ve arkadaşları bir süre yiğiter'in aracını takip etti ve Yenikent beldesi çıkışında durdurarak pompalı tüfekle ateş açtı.

EŞİ VE KIZI DA YARALANDI

Saldırının ardından Memiş ve arkadaşları olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra İsmail Yiğiter, eşi Hatice Yiğiter ve kızı Hamide Yiğiter Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmail Yiğiter tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kızı Hamide Yiğiter'in durumunun ciddiyetini koruduğu aktarıldı.

Orhan Memiş ve arkadaşları R.G. ve İ.M. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal