Karadağ Galibiyetinin Ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

A Milli Takım'ın Karadağ'ı deplasmanda 2-1 mağlup etmesi ve Dünya Kupası yolunda play-off'lara kalmasının ardından takımın teknik direktörü Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

17.11.2021-08:54 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-10:32) Karadağ Galibiyetinin Ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Türkiye'nin Karadağ'ı deplasmanda 2-1 yenmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin Karadağ'ı yenmesi ve Hollanda'nın, Norveç'i kendi evinde 2-0 yenmesiyle beraber Türkiye, 2022 Dünya Kupası için play-off'lara kaldı. Konuyla ilgili Alman çalıştırıcıdan dikkat çeken açıklamalar geldi.

STEFAN KUNTZ YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA DİKKAT ÇEKTİ

Stefan Kuntz maç sonu yaptığı açıklamada, 'İkinci yarıda durumu düzelttik ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Takımımın ilk yarı performansına şaşırdım diyebilirim. Hak edilmiş, güzel bir galibiyet.  (Play-off etabı) Statü gereği ilk maçımızı deplasmanda oynayacağız. İlla bir yorum yapmak icap ederse, Portekiz ve İtalya deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim.' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
Podgorica Şehir Stadı'nda yapılan karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Stefan Kuntz, 'Bugünkü karşılaşmaya iyi başlayamadık. Kötü başladık ve rakibin agresif oyununa tam reaksiyon gösteremedik. Devre arasında bunu oyuncularıma söyledim. İkinci yarıda durumu düzelttik ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Takımımın ilk yarı performansına şaşırdım diyebilirim. Hak edilmiş, güzel bir galibiyet.' ifadelerine yer verdi.
Stefan Kuntz, 'Maçtan sonra durgun görünüyordunuz. Hollanda'nın galibiyeti sebebiyle miydi?' sorusunu, 'Kesinlikle üzgün değildim. Daha sık görüşmeliyiz belki, ne zaman üzgün ve ne zaman mutlu olduğumu daha rahat anlayabilirsiniz. İki maçta 6 puan almak istiyoruz demiş ve bunu başarmış bir insanın yaşadığı duyguları yaşıyordum.' şeklinde bu soruya yanıt verdi.
Alman çalıştırıcı, Karadağlı bir gazetecinin 'Letonya maçından sonra göz yaşlarınızı görmüştük. Bu kez sakindiniz.' sözleri üzerine ise, 'Ona mutluluktan ağlamak değil, var olan baskının vücuttan çıkması diyebiliriz. Geçen sürede buna alıştım. Sadece mutlu oldum bu kez, göz yaşı yoktu.' şeklinde konuştu.

STEFAN KUNTZ EŞLEŞMEK İSTEMEDİĞİ RAKİPLERİ AÇIKLADI

Stefan Kuntz, '10 gün sonra play-off kura çekimi var. Hangi takımla eşleşmek istemezsiniz?' sorusuna ise 'Büyükannemin söylediği bir sözle yanıt vermek istiyorum. 'Etki edemeyeceğiniz şeylerle alakalı fazla düşünmene gerek yok.' derdi. Muhtemel rakiplerimizin hepsi güçlü. Statü gereği ilk maçımızı deplasmanda oynayacağız. İlla bir yorum yapmak icap ederse, Portekiz ve İtalya deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim.' şeklinde açıklamarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal