A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Karadağ Açıklaması!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Katar 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde G grubunda oynayacağımız Karadağ karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

16.11.2021-09:25 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-09:25) A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan Karadağ Açıklaması!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız Dünya Kupası biletini alabilme adına oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkıyor.

MİLLİ TAKIM KARADAĞ VİRAJINDA

Delasmanda Karadağ ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız, geçtiğimiz günlerde mücadelenin oynanacağı Karadağ'a ulaştı ve dün akşam karşılaşma öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.

HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

Karadağ'da son antrenmanını gerçekleştiren A Milli Futbol Takımımızda antrenmanın ardından Teknik Direktör Stefan Kuntz, düzenlediği basın toplantısında karşılaşma ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

STEFAN KUNTZ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Katar 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak olan Karadağ karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

KENDİ KALİTEMİZE ODAKLANACAĞIZ

Bildiğiniz gibi taktiğimizle ilgili sorular maç önü basın toplantılarında sorulur ama bizler de planlarımızı burada anlatamayız. Sadece söyleyebileceğim, Karadağ'ı Hollanda maçında çıkardığı işten dolayı tebrik etmek. Takımımızla ilgili iki önemli konu var. Birincisi, Abdülkadir hazır olur mu? Bireysel antrenmanları vardı, göreceğiz. İkinci görmek istediğimiz husus, Cebelitarık maçında oynayan oyuncuların durumu. Ne kadar etkilenmişler. Bunlar bizim Karadağ maçındaki 11'imize tesir edecek etkenler olacak. Kendi kalitemize odaklanacağız. Planımız böyle. Kim fiziksel olarak hazır durumda ise ona göre bir maç planı çıkartırız. Bu doğrultuda da galip gelmeye çalışacağız.

KARADAĞ MAÇINI KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Burada açık konuşmak istiyorum, şu an hiçbir şey başarmış değiliz. Cebelitarık maçı öncesinde yaptığımız konuşmalarda, 'İki maçı da kazanmalıyız.' demiştik, bu maçlardan sadece birini kazandık. İkinci maçı da kazanmak durumundayız. İfadelerimizde değişiklik yok. İkinci maçı kazanmalıyız. Yarınki maçın skorunu bir görelim, sonra mutlulukla sizinle sohbet edip, tüm sorularınızı yanıtlarız.

KARADAĞ İLE İLGİLİ KONUŞMAYACAĞIZ

Bazen rakibinizin baskı altında olmadı sizin için avantajdır. Diğer yandan bu karşılaşma Karadağ için son dönemde sahaya sürdükleri genç oyuncuları göstermeleri için de bir fırsat olacaktır. Biz kendi oyunumuza odaklanalım, kendi yapacaklarımıza bakalım ve kendi takımımızla ilgili konuşalım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal