Eski Trabzonsporlu Ibrahim Yattara'dan Fenerbahçeli Mesut Özil Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar!

Trabzonspor'un efsane eski yıldızlarından Ibrahim Yattara katıldığı programda Milli Takım'dan Trabzonspor'a, Nwakaeme'den Mesut Özil'e kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Futbolcunun açıklamaları büyük gündem oldu.

15.11.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-18:02) Eski Trabzonsporlu Ibrahim Yattara'dan Fenerbahçeli Mesut Özil Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar!

Trabzonspor'un eski yıldızı Ibrahim Yattara yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Trabzonspor'un efsane futbolcusu Ibrahim Yattara, Trabzonspor ve eski takım arkadaşları hakkında açıklamalarda bulundu.

IBRAHİM YATTARA'DAN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMALARI GELDİ

Ibrahim Yattara milli takım ile alakalı, 'Milli takım, Cebelitarık maçında çok iyi oynadı. Gençler çok iyi oynuyor. Yeni teknik direktör gerçekten güzel bir şeylere hazırlanıyor. İnşallah böyle devam edecek. Bu ülkede 80-85, belki 100 milyon insan yaşıyor. Milli takımın bir şeyler göstermesi gerekiyor. Ben de, siz de, herkes de bir şeyler bekliyor. 2002 Dünya Kupası’ndan sonra EURO 2008’de bir şeyler yapmaya çalıştı. Milli takımın kadrosuna baktığında süper oyuncular var. Herkes milli takımda banko oynuyor fakat bir şeyler göstermiyor. Bu duruma ben de şaşırıyorum. Acaba bir şeyler mi var, takımın üzerinde baskı mı var? Ben onu anlamadım. Belki de bu son maçtan sonra herkes sonunda hakkını verecek.' açıklamalarına yer verdi.

IBRAHİM YATTARA'DAN NWAKAEME YORUMU

Eski Trabzonsporlu yıldız Nwakaeme hakkında çok konuşulacak açıklamada bulundu. Ibrahim Yattara, Nwakaeme ile ilgili 'Süper Lig'de oynayan futbolcular arasında en çok Nwakaeme’yi beğeniyorum.' şeklinde konuştu.

IBRAHİM YATTARA'NIN MESUT ÖZİL HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

'Mesut Özil'in oynayamaması noktasında ben de şok oldum. Mesut Özil dünya yıldızı bir oyuncu. Ben onun futbolunu beğeniyorum. Gerçekten saygı duyuyorum fakat ne oldu orada bilmiyorum. Kendisinden farklı şeyler bekledim ama olmadı, bilmiyorum. Tamam, Mesut oynuyor, fakat bir şeyler yapmıyor, bir şeyler göstermiyor. Mesut Özil’den herkes farklı beklentiler içerisinde, liderlik bekliyor fakat olmadı. Olmuyor, göstermiyor. Demek ki bir şeyler var fakat biz bunu bilmiyoruz.' ifadelerine yer verdi.

IBRAHİM YATTARA ESKİ TAKIM ARKADAŞI FATİH TEKKE'YE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Eski Trabzonsporlu Ibrahim Yattara, takım arkadaşı olan Fatih Tekke hakkında övgü dolu sözler kullandı. . Ibrahim Yattara, Fatih Tekke hakkında,"Beraber oynadığım en iyi oyuncular Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Szymkowiak, Lee Young. Benim kariyerim boyunca oynadığım oyuncular arasında en değişik olanı Gökdeniz’di. Antrenmanlarda topa ısınmadan vurabilecek seviyede güçlü bacak kasları vardı. Fatih Tekke çok özel bir oyuncuydu, her türlü açıdan her türlü golü atabilirdi. Sadece 2 orta isterdi, 1’i garanti goldü. Sen çalımı atarken nerede konumlanacağını, topu nereye göndereceğini bilirdi. Sezgileri kuvvetliydi, 2 ayağını da kullanabilirdi. Hava topu vardı, teknik vardı, güç vardı. Türkiye Ligi’nde oynadığım en iyi santrfor Fatih Tekke'ydi.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal