Kara Tahta dizisi yeni sezonda devam edecek mi, sezon finali mi yapacak? Kara Tahta kaç sezon sürecek, ne zaman bitecek?

TRT 1'in yeni dizisi Kara Tahta seyirciden beklenen ilgiyi göremedi. Hal böyle olunca da dizinin 2. sezonda ekrana gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, Kara Tahta 2. sezonda ekrana gelecek mi? Kara Tahta final mi yapacak, ne zaman final yapacak? İşte merak edilen detaylar...

12.04.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-15:36) Kara Tahta dizisi yeni sezonda devam edecek mi, sezon finali mi yapacak? Kara Tahta kaç sezon sürecek, ne zaman bitecek?

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Kara Tahta dizisi ikinci sezon için geçer not alamadı. Bu sezon sonunda final yapacak Masumlar Apartmanı dizisi gibi Kara Tahta dizisinin de final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. Yeni dizi Kara Tahta ile istediği başarıyı yakalayamayan kanal yeni sezon için şimdiden 2 yeni dizi üzerinde çalışmaya başladı.

Kanal çalışmalarına başladığı yeni 2 dizisiyle yeni sezonu yedi gün yedi dizi parolasıyla açmaya hazırlanıyor.

Kara Tahta dizisi 2. sezon onayı aldı mı?

Diziyle ilgili şimdilik netleşen bir karar yok, fakat uzun soluklu planlamalarda 2. sezon için onay almayacağı düşünülmekte. Dizi şuan kanalın en az reyting alan dizisi. Birinci bölümünde 2.9 oranıyla en düşük reytingi alırken, ikinci bölümünde 2.8 oranıyla reytingini yükseltemediği gibi yalnız totalde değil AB reytinginde de sıralamasını geriye çekti.

 

Dizi, Nisan - Mayıs ayları gibi reytingini üçün üstüne çıkartamazsa final yapacağı kesinleşmiş olacak. Fakat, bu aylarda reytinglerini dördün üstüne çıkarmayı başarırsa 2. sezon için bir şans yakalayabilir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal