Kar yağışı olumsuzlukları getirmeye devam ediyor, TEM'de meydana gelen büyük bir kaza sebebiyle yollar trafiğe kapandı!

İstanbul'da dünden beri etkisini hissettiren kar yağışı gece saatlerinde yerini güçlü bir ayaza bıraktı. Soğuk havanı etkili olduğu noktalarda kar yağışıyla birlikte yollar adeta buz pistine döndü. Oldukça kaygan bir hal alan asfalt zeminler trafik kazalarına da yol açtı.

19.03.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-13:04)

Bu kazalardan birisi olan TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazası sebebiyle yol trafiğe kapandı.

TEM Otoyolu Çatalca mevki Edirne yönünde bu sabah 08.30 sularında zincirleme trafik kazası yaşandı. Kar yağışının etkili olmasının enden olduğu kazada otoyol bir süreliğine ulaşıma kapandı. Söz konusu kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçların çekiciler tarafından kaldırılma çalışmaları sürüyor.

Yollar buz pistlerini aratmadı

İstanbul'da dünden beri etkisini sürdüren kar yağışı yerini gece saatlerinde kuvvetli rüzgara bıraktı. Kar yağışının devam ettiği bölgelerde yağış, sert ve kuvvetli havayla birleşince yollar adeta buz pistlerini aratmadı. 

Araçlar zorluk yaşadılar

Bu sabah saatlerinde evlerinden araçlarıyla çıkarak gidecekleri yere varmak isteyen vatandaşlar oldukça zor anlar yaşadı. araçları ile evden çıkmak isteyen vatandaşlar yokuşlarda zorluk çekti. Araçlar yokuşları inmek veya çıkmak istediklerinde büyük bir güçlük yaşadılar.

İki gündür giderek etkisini artıran kar yağışının, gün içerisinde belirli aralıklarla beraber olmak üzere bölgesel nitelikte etkisini sürdüreceği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal