Bolu Dağı'nda korkunç kaza! Onlarca araç birbirine girdi, otoyol trafiğe kapandı!

Yurt genelindeki kar yağışı etkisini her geçen saat artırıyor. Gelen son dakika bilgisine göre Bolu Dağı TEM otoyolundaki kazalar nedeniyle hem İstanbul hem de Ankara yönü çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Meydana gelen zincirleme trafik kazalarında toplamda 32 araç çarpışırken, 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yol bir süre araç trafiğine kapanırken, otoyolda uzun araç kuyruklarının oluşmasına sebep oldu.

18.03.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:56) Bolu Dağı'nda korkunç kaza! Onlarca araç birbirine girdi, otoyol trafiğe kapandı!

Kaza, bugün öğlen saatlerinde 15.15 sıralarında, Bolu Dağı’nın TEM Otoyolu Kaynaşlı Darıyeri çevresinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı esnasında araçlar kaymaya başladı. Bunun sonucunda da İstanbul ve Ankara istikametlerinde zincirleme bir şekilde trafik kazaları yaşandı. Ankara istikametinde 5 TIR, 2 otomobil, İstanbul istikametinde ise 14 TIR, 8 otomobil, 1 otobüs ve 2 minibüsün çarpıştığı öğrenildi. Söz konusu olay yerine acil bir şekilde çok sayıda trafik ve sağlık ekipleri sevk edilirken kazada yaralanan 6 kişiye ilk müdahalede bulunuldu.

Bolu Dağı'nda feci kaza

Araçlar D-100'e aktarıldı

Yol, gerçekleşen kaza sebebiyle geçici bir süreliğine ulaşıma kapatılırken, otoyolda uzun araç kuyruklarının oluştuğu gözlemlendi. Arkadan gelen otomobiller, Abant ve Kaynaşlı gişelerinden D-100 mevkiine yönlendirildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışma sonucu araçlar yol kenarına geçirilirken, bazı araçlar ise çekici yardımıyla otoyoldan kaldırıldı. Yaklaşık 1 saat sonra her iki istikamette de ulaşım tek şeritten sağlanmaya başlarken ekiplerin çalışmalarıyla beraber kar yağışı da etkisini sürdürmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal