Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?

İstanbul'da uzun zamandır beklenen kar yağışı gerçekleşti. Son günlerde şehri etkisi altına alan kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar devam eden yağışların ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Peki kar yağışı ne zaman bitecek?

16.02.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-10:05) Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda hava durumuna ilişkin uyarılar devam etti. Uzun zamandır beklenen kar yağışı İstanbul'u ve özellikle Marmara bölgesini etkisi altına aldı. Gündelik yaşamı olumsuz yönde etkileyen kar yağışından dolayı trafikte aksamalar yaşandı.

Kar yağışının sona ereceğini düşünene vatandaşa Meteoroloji Müdürlüğü tarafından uyarılar yapıldı. Bunun ardından kullanıcılar ve vatandaşlar, İstanbul'da ve Marmara bölgesinde kar yağışının ne zaman sona ereceğini merak ediyor.

Peki İstanbul'da kar yağışı ne zaman bitecek? Kar yağışı ne zamana kadar devam edecek? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

KAR YAĞIŞI NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

Sabaha karşı son bulan kar ve fırtınanın ardından vatandaşlar kar yağışının sona erdiğini düşündü. Fakat Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada kar yağışının ve yurdu etkisi altına alan soğuk havanın devam edeceği ifade edildi. Önümüzdeki 5 güne ilişkin olarak açıklanan raporda kar yağışının devam edeceği bilgisi de yer aldı.

Bunun yanı sıra İstanbul ve çevresinde kar yağışının bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Meteoroloji tarafından yayınlanan hava durumu raporunda perşembe ve cuma günü İstanbul'da sulu kar yağacağı bildirdi. Cumartesi günü ise İstanbul'da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal