16 Şubat Hava Durumu

MGM'den yapılan açıklamada da ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği belirtildi.

16.02.2021-08:53 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-08:53) 16 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklandı. Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdun bir çok bölgesinde etkili olan kar yağışının ardından MGM'den yeni bir uyarı daha geldi. Yapılan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının salı gününden itibaren güney ve iç bölgelerin yanı sıra doğu bölgelerinde, 17-18 Şubat'ta 8-15 derece azalacağı, sıcaklıklardaki düşüşün hafta sonuna kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışı ise İç Anadolu ve Marmara'da devam edecek. Salı günü de İstanbul'da kar etkisini gün boyu gösterecek.

İL İL HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

MARMARA

Çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

EDİRNE -7°C, 2°C

Çok bulutlu

İSTANBUL -1°C, 1°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

KIRKLARELİ -7°C, -1°C

Çok bulutlu

KOCAELİ -1°C, 1°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal