Kanyon AVM Ne Zaman Açılacak?

Coronavirüs tedbirleri kapsamında birçok AVM faaliyetine ara verilirken, normalleşme adımlarının ilk AVM'ler üzerinden atıldı. Vatandaşlar özellikle Kanyon AVM ne zaman açılacak? şeklindeki sorunun cevabını merak etti. İşte detaylar...

08.05.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-12:36) Kanyon AVM Ne Zaman Açılacak?

 Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde etkili olurken, salgınla mücadele kapsamında birçok önlem alındı. Alınan önlemler kapsamında AVM'lerin faaliyetlerine ara verilirken, normalleşme sürecinin ilk adımında AVM'lerin de faaliyete başlaması kararlaştırıldı. 

Bu kapsamda EİS Eczacıbaşı İlaç yüzde 50 ortak olduğu Kanyon Alışveriş Merkezi, tedbirli ve kademeli olarak faaliyete başlayacağını duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, "Kanyon AVM’nin 11 Mayıs itibarıyla kademeli olarak faaliyete başlamasına ve bu tarihten itibaren işletmelerini açan kiracılardan Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş. tarafından belirlenecek koşullar çerçevesinde Mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmamasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Kanyon AVM’deki tüm kiracıların (resmi tedbirler kapsamında hakkında kapalı kalma kararı bulunan iş kolları hariç olmak üzere) en geç 1 Haziran’a kadar faaliyete başlatılmasına karar verildiği de belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal