Kanga, Trabzonspor'a Çok Yakın!

Kanga, sezon sonu Trabzonspor'a gelebilir. Çek basınına açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki yıldız oyuncu, "Tekrar masaya oturabiliriz. Şartlar uyarsa, neden olmasın" diye konuştu.

16.04.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-10:16) Kanga, Trabzonspor'a Çok Yakın!
Önümüzdeki sezonun planlamalarını sürdüren Trabzonspor, Guelor Kanga'yı tekrardan takibe aldı. Gabonlu futbolcu sezon arasında ciddi şekilde istenmiş fakat takımı Sparta Prag 29 yaşındaki oyuncuyu vermemişti. Bu transfer olmayınca da Trabzonspor ekibi, Badou Ndiaye'yi almıştı. Fakat Kanga hala transfer listesinde yer alıyor. Üstelik yazın mukaveleside sona eriyor. Kanga, Çek basınına gelecek planlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor için olumlu konuşan Kanga, "Herkes gibi ben de evdeyim. Bu zor sürecin bitmesini bekliyoruz. Koronavirüs sonrası hayat normale dönünce, gerçek anlamda futbola odaklanabileceğiz. Açıkçası transfere de ancak o zaman bakabiliriz. Ancak daha önce Trabzonspor'la görüşmüştük. Tekrar masaya oturabiliriz. Şartlar uyarsa, neden olmasın" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLAR ÇOK İYİ"

Taraftarlar hakkında ayrı konuşan Kanga, "Sezon başında UEFA Avrupa Ligi maçımız vardı. Güzel bir statları vardı. Taraftarları da çok iyiydi. Ateşli bir ortam vardı. Bakalım zaman bize neler gösterecek. Ancak önemli olan, önce şu sıkıntılı günlerin geçmesi" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal