Kandil'in Yöneticilerinden FETÖ'ye Destek İçin Talimat!

FETÖ'nün darbe girişiminden günler öncesinde eylemlerine ara veren terör örgütü PKK, ihanete destek olabilmek için tabanını sokağa davet edecek.

20.07.2016-15:09 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kandil'in Yöneticilerinden FETÖ'ye Destek İçin Talimat!
Terör örgütünün üst düzey yöneticileri, terörist başı Abdullah Öcalan'ı bahane ederek halka isyan çıkarın talimatı gönderdi. Ayrıca istihbarat birimleri, önümüzdeki günlerde özellikle polisleri hedef alan terör saldırılarının gerçekleşebileceği uyarısında bulundu.

FETÖ'cü askerlerin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe planıyla ilgili çok önemli detaylar ortaya çıkıyor. Darbecilerin PKK ile işbirliği içinde oldukları, önümüzdeki günlerde özellikle doğu ve güneydoğu bölgelerinde saldırılarını arttırabileceği belirtiliyor.
 
İstihbarat birimleri, terör örgütü PKK/KCK'nın üst düzey yöneticilerinin telsiz üzerinden alt kadrolara yaptığı talimata ulaştı. Terör örgütünün yöneticileri, "örgüt güdümünde yayın yapan haber sitelerinde terörist başı Abdullah Öcalan'dan haber alınamadığı, bu nedenle halkın sokaklara çıkması ve durumu hakkında açıklama yapılana kadar sokaklarda kalması, askere yönelik eylemlerin durdurulması, mahallelerde güvenlik tedbiri alan polislere yönelik eylem yapılması, bazı ilçelerde ve köylerde halk ayaklanması türünde eylemler başlatılması" yönünde talimat verdi.
 
İstihbarat kaynaklarında, talimat alan teröristlerin polisler başta olmak üzere güvenlik güçlerine ve binalarına, araç ve güzergahlarına yönelik silahlı ve bombalı eylemler gerçekleştirebileceği de belirtildi. Ayrıca hendek, iş makineleriyle yol kapatma gibi eylemlere karşı da uyarıda bulunuldu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal