Kan Donduran Olay: Adana'da Kardeşinin Dini Nikahlı Eşini ve Annesini Yemek Masasında Katletti

Adana’da ismi öğrenilemeyen şahıs, kardeşinin dini nikahlı karısını ve annesini yemek masasında belinden çıkardığı tabancayla başlarından vurarak öldürdü.

01.02.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-11:44)

Kan donduran olay Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, A.A. kardeşi ile imam nikahlı evli olan Hüda Gün (39) ve annesi Naima Gün’ün (70) yaşadığı eve geldi. A.A. nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı belinden çıkardığı tabancayı Hüda Gün ve annesi Naima Gün’ün başlarına dayadı. 


YEĞENLERİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE YEMEK MASASINDA ÖLDÜRDÜ

Kardeşinin dini nikahlı eşini ve annesini iki yeğeninin gözü önünde başlarından vurarak öldüren A.A., olayın ardından kaçtı. Apartmanda yaşayanların kurşun seslerini duyması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüda Gün ve annesi Naime Gün’ün başlarından aldıkları kurşunla onucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Kan donduran olayın haberi alan Hüda Gün ve annesi Naime Gün’ün yakınları olay yerine geldi. Acı haberi alan anne ve kızının yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.   

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal