Kan Donduran Cinayet: İki Kadın, Bagajda Yakıldı

Meksika'da iki kadın organize suç grubu tarafınca bir aracın bagajında yakılarak öldürülürken, kartel mensubu olduğu iddiaları olan zanlılar güvenlik güçleri tarafından aranmakta.

13.11.2021-12:07 - (Son Güncelleme: 13.11.2021-18:08)

Güney Amerika ülkesi olan Meksika'nın Guanajuato eyaletine bağlı olan Celaya şehri kan donduran kadın cinayeti ile yerinden sarsıldı.

İKİ KADINI ARACIN BAGAJINA KİLİTLEYİP ATEŞE VERDİLER

Kartel mensubu olduğu öne sürülen bir grup silahlı saldırgan, iki kadını siyah bir aracın bagajına kilitledi. Saldırganlarsa ardından benzin dökerek aracı ateşe verdi.


KADINLARIN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Çevredeki kişilerse yanan aracı fark ederek bu acı dolu olayı acil yardım ekiplerini arayarak bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde olan yangını söndürdü ve bagajı açtıklarındaysa kısmen kömürleşmiş iki kadının cansız bedenine ulaştı.

TEHDİT İÇERİKLİ NOT BULUNDU

Aracı ateşe vermelerinin ardından kaçan silahlı kişiler tarafından söz konusu olay yerine tehdit içerikli bir de not bırakılmış. Suçluların yazmış oldukları notta Jalisco Yeni Jenerasyon Karteli'nin ismini kullanmış olduğu görüldü.

SÖZ KONUSU ŞAHISLAR HENÜZ YAKALANAMADILAR

Guanajuato eyaleti başsavcılığı olay ile ilgili soruşturma başlatılmış olduğunu ifade etti. Ulusal Muhafızlar olayın hemen ardından şehirde zanlıları arama işlemlerine başladı fakat zanlılar henüz yakalanamadı.


Guanajuato Eyaleti Valisi Diego Sinhue Rodriguez söz konusu olayın hemen ardından ardından yapmış olduğunu açıklamada, bölge içerisinde son günlerde şiddetin artmış olduğunu belirtirken, güvenlik için helikopter uçuşlarının ve polis devriyelerinde artırıma gidildiği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal