Son Dakika! Meksika'da Yaşanan Trafik Kazasında 19 Kişi Hayatını Kaybetti

Meksika'da yaşanan olayda freni tutmayan kamyon, karşı yolda gişede bekleyen araçlara çarptı. Kaza sonucu 19 kişi yaşamını yitirdi.

07.11.2021-12:15 - (Son Güncelleme: 07.11.2021-12:26)

Son dakika gelen bilgilere göre Meksika’da freni boşalan kamyon 6 araca çarptı. Araçlar olay yerinde yanmaya başlarken, kazada 19 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Meksika'nın Chalco şehrinde yaşanan olayda, freni tutmayan kamyon ters yönde gişelerde bekleyen araçlara çarptı. Kimyasal yanıcı madde taşıyan kamyon çarpmanın etkisiyle bütün araçları yakmaya başladı. Yaşanan talihsiz olayda kamyon sürücüsü ile beraber 19 kişi daha hayatını kaybederken 3 kişi ağır yaralandı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ve güvenlik güçleri yaptıkları açıklamada hayatını kaybeden 2 kişinin çocuk olduğunu açıkladı.


MEKSİKA'DA TRAFİK TIKANDI

Olay yerine Ulusal Muhafızlar tarafından destek gelirken trafik her iki yönde de kapatıldı. Chalco Belediye Başkanı olay yerinde yaptığı açıklamada, son günlerde aynı bölgede 3 ölümle biten kazanın daha yaşandığını belirterek otoyolda kamyonlar için çok sayıda kaçış rampası olduğunu ancak şoförlerin bunları kullanmadığını bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal