Kağıthane’de silahlı çatışma: 2 ölü ve 2 yaralı var

Kağıthane’de iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Yaşanan olay sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

09.04.2024-09:57 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-16:17)

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Aralarında husumet olduğu belirtilen gruplar arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Kağıthane’de silahlı çatışma

AA’da yer alan habere göre; Alınan bilgilere göre, Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grubun karşılaşması sonucu taraflar arasında bir tartışma meydana geldi. Tartışmanın hemen ardından çıkan silahlı kavgada O.Y. (20), M.A. (30), H.Y. (38) ve S.Y. (25) isimli dört kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kağıthane’de silahlı çatışma: 2 ölü ve 2 yaralı var

Hastaneye götürülen yaralılardan O.Y. ve M.A. tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Yaralılardan H.Y'nin ise hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Yapılan incelemede, olayda hayatını kaybeden 2 kişi ile yaralanan 2 kişinin daha önce kasten yaralama, gasp, yağma ve hırsızlık gibi suçlardan kayıtları olduğu tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede, 40 adet boş kovan bulundu. Güvenlik önlemi olarak cadde güvenlik şeridiyle kapatıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal