Kağıt Ev Dizisi Konusu

Star TV ekranlarına iddialı bir yapım daha geliyor. Uzun süredir çalışmalarına devam edilen Kağıt Ev dizisi ekibi sete çıkıyor. Kağıt Ev'in konusu ve oyuncuları kimdir?

18.03.2021-10:17 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-10:17) Kağıt Ev Dizisi Konusu

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer alacağı yeni dizi Kağıt Ev sete çıkmaya hazırlanıyor. 

KAĞIT EV KONUSU

Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı Kağıt Ev, nisan ayında izleyicisi ile buluşmayı planlıyor. İddialı konusu ile izleyiciyi ekran başına kilitmeyi düşünen Kağıt Ev'in konusu şimdiden merak ediliyor. 

KAĞIT EV DİZİSİ OYUNCULARI

Star TV'de yayınlanacak olan yeni dizi Kağıt Ev kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur ye almaktadır.  

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR? 

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken Erdal Beşikçioğlu, 1.81 boyunda ve 64 kilodur. Magazinden uzak bir yaşam süren Erdal Beşikçioğlu, Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğeni olan Erdal Beşikçioğlu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu. 

1993 yılında mezun olmasının ardından Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak iki yıl boyunca görev aldı. Erdal Beşikçioğlu, Tatlı Hayat, Seni Çok Özledim, Köprü, Hayat Var, Vali, Es-Es, Ayrılık, Kardelen, Kurtlar Vadisi Filistin, Behzat Ç ve Çocukluk gibi projelerde yer almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal