Sadakatsiz Dizisi 23. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz dün akşam 22. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi bu hafta yayınlanan 22. bölümüyle izleyiciler gene ekran başına kilitledi. Peki Sadakatsiz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.03.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-09:32) Sadakatsiz Dizisi 23. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dün akşam gene heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. 

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Volkan ve Derin arasındaki uçurum giderek açılmaya başlar. Derin, Volkan'ın kendisinden uzaklaşmasını bir türlü kabul edemez. Volkan ise her fırsatta oğlu ve Asya ile vakit geçirmeye başlar. Derin, bu durumdan rahatsız olsa da bunu Volkan'a anlatamaz. İşi artık Derin, kendisine zarar vermeye kadar götürür. Volkan, Asya gittiği akşam, Derin de gelir ve onların konuşmasını bahçeden gizli gizli dinler. Volkan, Asya'ya Derin'den boşanacağını onu sevdiğini söyler. Tüm bu söylediklerini Derin duyar. Sadakatsiz'in yeni bölümünde bu duydukları karşısında Derin'in ne yapacağı büyük merak konusu olur. 

SADAKATSİZ 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz dün akşam yayınlanan nefes kesen bölümünün ardından izleyiciler, yeni bölüm için araştırmalara başladı. Sadakatsiz en son 22. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi Sadakatsiz'in 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI

Sadakatsiz dizisinin kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal