Erdal Beşikçioğlu'nun 'Nina' Adlı Oyunu Kapalı Gişe Oynadı

Matei Visniec'in yazdığı, Erdal Beşikçioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği "Nina- İçi Doldurulmuş Martıların Hassasiyeti", İstanbul prömiyeri sanat dünyasından büyük bir ilgiyle karşılandı.

22.11.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-11:05)

Matei Visniec'in yazdığı, Erdal Beşikçioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği "Nina- İçi Doldurulmuş Martıların Hassasiyeti", İstanbul prömiyeri sanat dünyasından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahnelenen oyunu İlker Kaleli, Emre Karayel, Kaan Urgancıoğlu, Gözde Kansu, Aslı Tandoğan, Bennu Yıldırımlar, Furkan Andıç, Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ile Belçim Bilgin ve Ahmet Rıfat Şungar'ın yanı sıra birçok ünlü isim izlemeye geldi.

Erdal Beşikçioğlu, Elvin Beşikçioğlu ve Ünsal Coşar'ın sahnede bulunduğu oyun, Anton Çehov'un önemli yapıtlarından "Martı"nın ana karakterleri Nina, Treplev ve Trigorin'i, Romanya'nın çağdaş yazarlarından Matei Visniec'in Bolşevik Devrimi döneminde tekrardan yolculuğuna çıkarıyor.

Nina ile Treplev'in imkansız aşkını konu alan oyunun dekor ve kostüm tasarımında Barış Dinçel'in, ışık tasarımında ise Mahir Köksal'ın imzası bulunuyor.

Oyun 27, 28 Kasım tarihlerinde Ankara Tatbikat Sahnesi'nde de tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal