Kadir Şeker Coronavirüs Şüphesi İle Hastaneye Kaldırıldı

Cezaevinde tutuklu olarak bulunan Kadir Şeker, coronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Şeker, bugün 11.30'da hakim karşısına çıkması bekleniyordu.

28.04.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-11:03) Kadir Şeker Coronavirüs Şüphesi İle  Hastaneye Kaldırıldı

Konya'da sevgilisi Ayşe D.'ye şiddet uyguladığı gerekçesi ile Özgür Duran'a müdahale eden Kadir Şeker, Duran'ı kalbinden bıçakladı. Bunun ardından tutuklanan Şeker, bugün hakim karşısına çıkacakken bir gelişme yaşandı. Şeker, coronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

SEGBİS sistemi ile hakim karşısına çıkacak olan Şeker'in avukatlarından Kona Baro Başkanı Mustafa Aladağ geçtiğimiz günlerde, "Suçun vasıf ve mahiyetinin değiştirilmesi ihtimaline binaen, mümkünse en ağır adli kontrol şartlarını uygulamak kaydıyla Kadir'imizi salıverin diyeceğiz." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

NE OLDU?

Konya'da meydana gelen olayda, Kadir Şeker, parkta sevgilisi Ayşe D.'ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle Özgür Duran'a müdahale etti. Müdahale sırasında ikili arasında arbede yaşanırken, Şeker, yanında getirdiği bıçak ile Duran'ı kalbinden bıçakladı. Bu olay kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Şeker çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal