Kadir Şeker İçin Sosyal Araştırma Raporu

Konya'da Özgür Duran'a, sevgilisi Ayşe D.'ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle müdahale etmek isteyen ve daha sonra çıkan arbedede Duran'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker hakkında, yakın çevresinden alınan bilgiler doğrultusunda 'Sosyal Araştırma Raporu' hazırlandı.

24.02.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-17:41) Kadir Şeker İçin Sosyal Araştırma Raporu

5 Şubat akşamı Konya'da meydana gelen olayda, iddia edilene göre Özgür Duran ve Ayşe D. arasında tartışma çıktı. Ayşe D., tartışmanın ardından olayın yaşandığı parka gelirken, Duran da Ayşe D.'nin peşinden parka geldi. İkili arasındaki tartışma burada da devam etti ve Duran, Ayşe D.'ye şiddet uygulamaya başladı. Olay anında parktan geçen Kadir Şeker, olaya müdahale etmek istedi. Şeker'in olaya müdahale etmesinin ardından Duran ile Şeker arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede sırasında Kadir Şeker cebindeki bıçağı çıkarttı ve Özgür Duran'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan bu olaydan sonra Kadir Şeker 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Kadir Şeker'in tutuklanmasının ardından konu sosyal medya gündemine gelirken, birçok kullanıcı Şeker'in serbest bırakılması yönünde paylaşımlarda bulundu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Kadir Şeker'in suça kastılı olup olmadığının belirlenmesi için 'Sosyal Araştırma Raporu' hazırlandı. Şeker'in liseyi okuduğu Akşehir ile ailesinin yaşadığı Ilgın'da, yakın çevresine sorular sorularak hazılanan raporda, Kadir Şeker'in, efendi, yardımsever bir kişiliği olduğu, en küçük bir tartışma dahi yaşamadığı yönünde bilgiler elde edildiği kaydedildi. Şeker'in bindiği araçlarda, kadın ve yaşlı yolcu gördüğünde ayağa kalkıp yer verdiği, aile üyelerinin suça meyilli olmadığı, ağabeyi ile eğitimlerine çok önem verdikleri ve okullarında başarılı oldukları ifade edildi.

Öte yandan Şeker'in kriminal incelemeye gönderilen mont ve sırt çantasıyla ilgili istenilen raporun henüz tamamlanmadığı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.                                                                                                                                          

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal