Kadir Ezildi’nin Baba Acısı! Gözyaşlarını Tutamadı…

“Temizlik Avcıları” programı ile kısa sürede üne kavuşan Kadir Ezildi, katıldığı "Katarsis" programında gözyaşlarını tutamadı. Ezildi’nin gözyaşlarına sosyal medyadaki kimse kayıtsız kalamadı. İşte o gözyaşlarının perde arkasındakiler…

09.03.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:35) Kadir Ezildi’nin Baba Acısı! Gözyaşlarını Tutamadı…

"Temizlik Avcıları" programı ile kısa sürede keşfedilip üne kavuşan Kadir Ezildi’den olay yaratan açıklamalar geldi. Ekranlardaki samimiyeti ile gönüllere taht kuran ünlü sunucu Kadir Ezildi’nin baba acısına kimse kayıtsız kalamadı. Televizyonda hep neşeli halleriyle bilinen ünlü sunucuyu ağlarken gören takipçileri büyük bir hüzün yaşadı. İşte Kadir Ezildi’nin duygusal anlarının arkasındaki sebep…

KADİR EZİLDİ'NİN GÖZ YAŞLARI YÜREK BURKTU

Kariyeri "Temizlik Avcıları" programı ile başlayan Kadir Ezildi şu sıralar "En Hamarat Benim" programının sunuculuğunu üstleniyor. Ünlü sunucunun ekrandaki samimi tavırları ve diyalogları ekran başındakilerin Ezildi’yi sevmelerinin arasındaki en büyük sebep. İzleyicinin güler yüzlü ve komik sözlü yüzüne alışkın olduğu Kadir Ezildi’nin katıldığı "Katarsis" programında göz yaşlarını tutamaması sevenlerini ayağa kaldırdı. Babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü sunucuya destek mesajları yağdı.

Kadir Ezildi Katarsis programında ekrana yansıtmadığı yaralarını Gökhan Çınar’a anlattı. Sorulara tüm samimiyetiyle cevap veren Ezildi konu babasına geldiğinde göz yaşlarını tutamadı. Annesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü sunucu Ben çocukken anneme çok düşkündüm. Babamın yanına hiç gitmezmişim. Annemle çok büyük bir bağımız var ama hayatta anlaşamayız. İki kuma gibiyiz evde. Fikirlerimiz uymaz, çok büyük kavgalar ederiz" sözleriyle samimi açıklamalarda bulundu.

KADİR

KADİR EZİLDİ: BABAMI 14 YAŞIMDAN BERİ GÖRMÜYORUM

Katıldığı programda sorulan sorulara verdiği yanıtlar karşısında göz yaşlarını tutamayan sunucu çocukluğuyla ilgili, “Çocukluğum karşımda olsaydı ona sarılır ağlardım” sözleriyle izleyenlerin kalbine dokundu. Babasını en son 14 yaşında gördüğünü söyleyen Ezildi, artık babasına dair hiçbir şey hatırlayamadığını söyledi. Babasının daha çok kardeşine düşkün olduğunu söyleyen sunucu; “Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum. Annem o kadar çok sinir krizi geçiriyordu ki, bazen kendisini kaybediyordu. Kendisine bir şey yapmasından korkuyorduk” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal