Temizlik Benim İşim Dış Ses Kim? Zuhal Topal Dış Ses Kim?

Ekranların en sevilen programlardan ikisi. Fox TV'nin başarılı yapımlarından Temizlik Benim İşim ve Zuhal Topal'la Sofrada programlarının dış sesi merak edilen konulardan birisidir. Temizlik Benim İşim ve Zuhal Topal dış ses kimdir?

15.01.2021-16:16 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-16:12) Temizlik Benim İşim Dış Ses Kim? Zuhal Topal Dış Ses Kim?

Temizlik Benim İşim programında temizlik hakkında bilgi veren programın sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi ile komik diyaloglara giren dış ses ile Zuhal Topal'la Sofrada programının dış sesi merak edilen konulardan oldu. İki programında dış sesi başarılı seslendirmen Aydoğan Temel. Peki Aydoğan Temel kimdir?

TEMİZLİK BENİM İŞİM DIŞ SES KİM? AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

Fox TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim programının dış sesi kimdir? Ses tonuyla dikkat çeken, görüntüsü olmadığı için de merak uyandıran Temizlik Benim İşim dış sesi aranılan isimlerden biri oldu. Temizlik Benim İşim' programının dış seslendirmesini yapan, Aydoğan Temel, 1965 yılında Balıkesir'de doğdu. Aynı zamanda Zuhal Topal ile Sofrada programının dış seslendirmesini yapmaktadır.

ZUHAL TOPAL DIŞ SES KİMDİR?

Fox TV'de yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programının dış sesi de tanıdık bir isim çıktı. Zuhal Topal'la Sofrada programının dış sesi de Temizlik Benim İşim programının dış sesi Aydoğan Temeldir. Temel, İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği'nin ardından MSÜ Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı yüksek lisansını tamamlamıştır. Aydoğan Temel, Gary Oldman, Tcheky Karyo, Kevin Spacey, John Malkovich, Gerard Depardieu ve William Macy gibi isimlerin seslendirmelerini yapmıştır. Ayrıca, Show TV ekranlarında yer alan Pazar Keyfi programında dış ses ve Uçan Kuş programında ise kamera önüne geçerek programı sunuculuğu yapmıştır. Şimdi ise, Temizlik Benim İşim ve Zuhal Topal ile Sofrada programlarında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal