Kadir Ezildi kimdir, evli mi, nişanlı mı? Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli? ? En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi hakkında bilgiler

Temizlik takıntısı ile tanınan Kadir Ezildi katıldığı program ile sık sık gündeme geliyor. Doğal ve sempatik halleri ile ekrana gelen Kadir Ezildi tavırları ile de izleyicilerinde dikkatini çekiyor. Temizlik konusunda oldukça takıntılı olan Ezildi, sosyal medyada da oldukça aktiftir. Peki, Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi ne iş yapıyor? İşte Kadir Ezildi hakkında tüm merak edilenler…

15.03.2022-14:02 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-14:03) Kadir Ezildi kimdir, evli mi, nişanlı mı? Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli? ? En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi hakkında bilgiler

Doğal ve sempatik kişili ile adından sıkça söz ettiren Kadir Ezildi gündemde yerini aldı. Sosyal medyada aktif biri olan Kadir Ezildi, paylaşımları ile adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Çok titiz biri olan Ezildi, temizlik yapmaya oldukça önem veren birisidir. Sıcak tavırları, ailesi ve tanıdıklarıyla olan ilişkisi ile ekranlara gelen Kadir Ezildi, halkın içinden olduğunu herkese hissettiriyor. Yaşam tarzı ile ekrana yansıyan Ezildi, kısa sürede kendisini sevdirmeyi başardı. Temizlik Benim İşim programıyla ekrana gelen Kadir Ezildi izleyicilerin dikkatini çekiyor. Kadir Ezildi’nin sempatik ve içten tavırları kendisini sevdirirken izleyiciler Ezildi hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi ne iş yapıyor? İşte Kadir Ezildi hakkında tüm merak edilenler haberimizde…

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi 24 yaşındadır. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Ezildi,  özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmaktadır. Sosyal medyada yer alan paylaşımları ile halkın sevgisini kazanan Ezildi, sesini tüm Türkiye’ye duyurdu. Televizyon programlarında da yer alan Kadir Ezildi, sempatik ve doğal bir karaktere sahiptir.

Temizlik konusunda son derece takıntı olan Kadir, ailesi ve yakınlarıyla olan ilişkileri ile de gündeme gelmektedir. Televizyonda sürekli gösterilen süslü hayatların yanı sıra halkın içinden olduğunu bizlere hissettiren Kadir Ezildi, aile ve mahalle kültürünü de herkese aşılamaktadır. Üslup ve esprileri ile de ekran başındakileri güldürmeyi başaran Kadir, artık bir fenomen haline geldi.

Anne ve babasının ayrılığı üzerine kendisini temizliğe verdiğini söyleyen Kadir Ezildi, temizlik konusunda oldukça takıntılıdır. Evini çok sevdiğini ifade eden Ezildi, sürekli temizlik yapmaktadır. Ancak bu durum annesi ve kardeşi tarafından çok da hoş karşılanmıyor. Ailesi evde misafir gibi hissettiklerini, hiçbir yerin kirlenmemesi için son derece dikkat ettiklerini söylüyorlar.

Kadir Ezildi KimdirTemizlik bir yana son derede düzenli biri olan Kadir Ezildi, bu konuda da takıntılı birisidir. Kazandığı para ile temizlik malzemeleri aldığını söyleyen Kadir, dekorasyon konusunda da oldukça seçicidir. Temizlik açısından uygun olmayan mobilyaları bile değiştirdiğini söyleyen Ezildi, markete gittiğinde vaktinin temizlik malzemeleri reyonunda geçtiğini söylüyor. Tüm ürünleri tek tek inceleyen Kadir Ezildi, evin tüm temizliğini de kendisi yapmaktadır. Temizlik takıntısı nedeniyle erkek kardeşine bile ağda yaptıran Kadir, haberi olmadan da eve misafir gelemeyeceğini ifade ediyor. Eve gelen kişilerin ilk önce banyoya gidip ayaklarını yıkamalarını ve çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Çok takıntılı olan Kadir Ezildi, bunun için tedavinin bir çözüm olmadığını söylüyor.

Kadir Ezildi Instagram hesabı var mı?

Ekranlarda kendini sevdirmeyi başaran Kadir Ezildi, soayal medyayı da oldukça aktif kullanmaktadır. Hatta sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Temizlik Benim İşim programından sonra şimdilerde En Hamarat Benim yarışmasını sunan Kadir Ezildi izleyiciler tarafından oldukça fazla merak ediliyor. Kadir Ezildi’nin instagram hesabı olup olmadığı merak ediliyor. Kadir Ezildi'nin instagram hesabı 'kadir_ezildi' dir.

Kadir Ezildi Ne İş YapıyorKadir Ezildi annesi kimdir?

19 Mart 1995 Konya’da dünyaya gelen Kadir Ezildi annesi ve iki kardeşiyle yaşamaktadır. Aslen Bayburtlu olan Ezildi’nin annesinin ismi ise Ümran’dır. İstanbul'da yaşan ve iki erken çocuğa sahip olan Ümran Hanım Kadir’in bu takıntılarından oldukça şikayetçidir. Eşi ile boşanan Ümran Hanım çocuklarının da babaları ile görüşmediğini söylüyor. Eşi ile boşandıktan sonra Kadir’in takıntılarının başladığını söyleyen Ümran Hanım evde misafir gibi olduklarını dile getirdi. Ezildi, programlarda babasından bahsetmek istemediğini ifade etti.  Babasını sık sık eleştiren Kadir ezildi, babasının çok harcama yaptığını bu nedenle ailece hiçbir şeye sahip olamadıklarını dile getirdi. Ekranlarda sık sık karşılaştığımız Kadir Ezildi’nin asıl işi ise özel bir hastanede arşiv sorumlusu. Takıntıları nedeniyle aileyi bıktırdığını söyleyen Ümran Hanım, Kadir’in bu takıntıları yüzünden evlenemeyeceğini söylüyor. En büyük korkusunun Kadir’in evlenmemesi olduğu ifade ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal