Mahkum Cemre diziden ayrlıyor mu, çıktı mı? Seray Kaya Mahkum dizisinden neden ayrılıyor?

Ekranların sevilen dizisi Mahkum’da şok ayrılık. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Mahkum dizisinde Cemre karakterinin ekranlara veda edeceği söylendi. Cemre karakterine hayat veren güzel oyuncu Seray Kaya’nın neden diziden ayrılacağı merak ediliyor. Peki, Mahkum Cemre diziden ayrılacak mı? Seray Kaya neden Mahkum dizisine veda ediyor? Seray Kaya neden diziden çıkıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

15.03.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-16:54)

Yayınlandığı günden beri ilgi ile takip edilen Mahkum dizisi ses getirmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı Mahkum dizisinde yaşananlar izleyiciler tarafından heyecan içerisinde izleniyor. Dizide yer alan Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya’nın diziden ayrılacağı konuşuluyor. Güzel oyuncunun neden diziden ayrıldığı hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Mahkum Cemre diziden ayrılacak mı? Seray Kaya neden Mahkum dizisine veda ediyor? Seray Kaya neden diziden çıkıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Mahkum Cemre diziden ayrılacak mı? 

Başrollerinde Onur Tuna, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya'nın yer aldığı Mahkum dizisi Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanmadır. Oyuncu kadrosunda ayrılacak olan Seray Kaya’nın diziye neden veda edeceği araştırılıyor. Dizide Avukat Cemre karakteri ile ekranlara gelen güzel oyuncunun dizide ayrılması izleyicileri şaşırttı.

Uyarlama bir dizi olarak ekrana gelen Mahkum dizisinin orijinal yapım ile aynı ilerleyip ilerlemeyeceği önümüzdeki bölümlerde belli olacak. Avukat Cemre olarak dizide yer alan Seray Kaya’nın ise hikayesi bittiği için diziden ayrılacağı aktarıldı. Ancak dizinin bir süre daha ekranlarda olması bekleniyor. Konu itibariyle izleyicilerin merakla beklediği dizinin reytingleri de oldukça iyi gidiyor. Bu nedenle dizinin orijinal yapımdan ayrılarak uzatılması söz konusudur. Böyle bir durumda güzel oyuncunun neden diziden ayrılması gerektiği tartışılıyor. 

Mahkum Cemre Diziye Veda EdiyorSeray Kaya neden Mahkum dizisine veda ediyor? 

Birçok izleyici izlediği dizinin oyuncu kadrosunda değişiklik olduğunda diziyi izlemek istemiyor. Dizide bir kişi ile özdeşleşen karakterin diziden ayrılması izleyicileri diziden koparıyor. Bu nedenle izleyiciler karakterlerin değiştirilmesi ya da ayrılması konusunda şikayetçi. Kötü bir karakter olarak dizide yer alan Barış Yesari’nin de dizide fazla sempatik olarak verilmesi dizinin orijinalliğini bozduğu söylenirken özendirici olduğu da düşülmektedir.  Mahkum dizisinde Cemre karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Seray Kaya’nın diziden senaryo gereği ayrılması birçok kişiyi üzdü. Dizinin orijinal yapım ile aynı olmaması nedeniyle güzel oyuncunun ayrılık kararı almasına gerektiği düşünülüyor. İzleyiciler Seray Kaya’nın diziye devam etmesini istiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal