Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk ile imam nikahı iddiasına yanıt! Haberi yazan kişiye sorun

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, final yapan 'Aşkın Tarifi' isimli dizide başrolü paylaştığı Serra Arıtürk ile imam nikahı yaptığı yönündeki iddialara sert yanıt verdi. Doğulu imam nikahı soruları karşısında basın mensuplarına 'Haberi yazan kişiye sorun' şeklinde yanıt verdi.

23.04.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-15:21) Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk ile imam nikahı iddiasına yanıt! Haberi yazan kişiye sorun

2016'da kendisi gibi oyuncu Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu, Serra Arıtürk ile başrolünü paylaştığı Aşkın Tarifi isimli diziyle ekranlara geldi. Final yapan dizinin bitmesinden hemen sonra ise Kadir Doğulu ile rol arkadaşı Serra Arıtürk adı birlikte anılmaya başladı. Dizinin devam ettiği dönemlerde haklarında yasak aşk iddiası çıkan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün aralarında imam nikahı kıydıkları söylentileri gündeme bomba gibi düştü.

Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk ile imam nikahı iddiasına yanıt

Kadir Doğulu'dan Serra Arıtürk ile imam nikahı iddiasına yanıt!

Ortaya atılan bu çirkin iddialara karşılık olarak ilk açıklama ünlü oyuncu Kadir Doğulu'dan geldi. Dizinin devam ettiği ve daha sonra final yaptığı dönemlerde de Serra Arıtürk'le adı yasak aşk iddialarına karışan ve o zamanlarda da bu iddiaları yalanlayan Kadir Doğulu, önceki akşam eşi Neslihan Atagül ile arkadaşlarının doğum günü kutlaması için gittikleri mekandan çıkarken gazetecilerle karşılaştı.

Kadir Doğulu Neslihan Atagül

Mekandan çıktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Doğulu, hakkında ortaya atılan imam nikahı evliliği ve çocuk haberlerine de açıklık getirdi. Serra Arıtürk'ün hamile olduğu ve bu yüzden imam nikahı kıydığı haberlerine çok sinirlenen ünlü oyuncu, hakkında bu tarz haberleri yapan kişiye sitem etti. Kendisine bu iddialar hakkında sorulan soran gazetecilere ise 'Bu iddiaları bana değil o haberi yazan kişiye sorun' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal