Kadir Doğulu Aldatma Haberlerini Doğruladı: Neslihan Atagül'den İlk Açıklama

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu hem meslektaşı hem de eşi başarılı oyuncu Neslihan Atagül hakkında olay açıklamalara imzasını attı. Doğulu, aldatma haberlerini gülerek doğruladı. İşte detaylar…

12.09.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:37)

Kadir Doğulu’nun televizyon ekranlarında son olarak yer aldığı “Aşkın Tarifi” dizisi Doğulu’nun partneri ile olan ilişkisi nedeniyle ortaya bir sürü iddia atmıştı. Kadir Doğulu’nun dizideki partneri Serra Arıtürk ile samimi görüntülerinin magazin gündemine düşmesi Doğulu ile Atagül’ün arasının bozulup bozulmadığı konularını gündeme getirmişti. Ünlü oyuncunun eşi Neslihan Atagül’ü aldattığı haberleri ise hızla yayılmıştı. Doğulu’nun Arıtürk ile yanak yanağa görüntülerinin olması da sosyal medyayı ayağa kaldırarak, “Neslihan Atagül bu görüntüleri kıskanmıyor mu?” sözleri üzerinden çok konuşulmuştu.

KADİR DOĞULU’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Başarılı oyuncu Kadir Doğulu, Etiler’de bir mekan girişinde basın mensuplarının kameralarına yakalandı. Muhabirleri aniden karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen 39 yaşındaki Kadir Doğulu; “Eyvah, siz nereden çıktınız? Artık mekan çıkışlarını değil, herhalde istihbarat alıp, girişlerini bekliyorsunuz” diyerek esprili bir girişte bulundu. Doğulu mekanda toplantısının olduğunu söyleyerek acelesini olduğunu belirtti. Ünlü oyuncuyu yakalayan muhabirler ayrılık iddialarını Doğulu’ya sorunca; “Ya, hadi oradan!” diyerek Neslihan Atagül ile haklarında çıkan ayrılık haberlerini yalanladı. 

neslihan atagül

DOĞULU: EVET İHANET ETTİM

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu’yu mekan çıkışında tekrar yakalayan muhabirler, eşi Neslihan Atagül’ü aldattığına yönelik haberleri sordu. Bunun üzerine Kadir Doğulu herkesi şaşırtan ifadelere yer vererek; “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim!” cümleleriyle haklarında çıkan iddialarla dalga geçti. Ayrılık haberlerinin yalnızca bir iddia olduğunu söyleyen Doğulu, başarılı oyuncu Neslihan Atagül’ün yurt dışında ödül almasına yönelik ise; “Evet, bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi” diyerek ilişkilerinin başından itibaren göstermiş oldukları iki aşık izlenimini de devam ettirmiş oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal