Yapımı son derece basit ve hem sağlıklı hem de lezzetli olan mor lahana salatasını mutlaka denemelisiniz. İşte yoğurtlu mor lahana salatası tarifi…
MALZEMELER
NASIL YAPILIR?
Lahanayı iyice yıkayın ve iri parçalara böldükten sonra mutfak robotundan geçirin. Bir tavaya 4 yemek kaşığı zeytinyağını alın ve kıyılmış lahanaları bu yağda yaklaşık 10 dakika kavurun. Kavurduğunuz lahanayı soğuduktan sonra derince bir kaba alın ve üstüne sarımsağı rendeleyin. Ardından doğranmış salatalık turşusunu, mısırı, dereotunu, yoğurt, mayonez ve tuzu da ekleyin. 2 yemek kaşığı zeytinyağı da ekleyip güzelce karıştırdıktan sonra bir servis tabağına alıp servis edin. Afiyet olsun…
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.