Haftada 5 Kilo Vereceğiniz Pirinç Diyeti!

Özellikle kadınların üzerinde durduğu kilo problemi günümüzde düzensiz ve sağlıklı beslenme yüzünden erkeklerinde büyük bir sorunu haline geldi. Pirinç diyetini daha önce duydunuz mu? Pirinç diyeti nasıl uygulanır?

26.11.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-12:44)

Günümüzde kadın erkek ayırt etmeden aertık herkesin büyük sorunu haline gelen verilmesi gereken kilolara için haftada 5 kio verdirecek pirinç diyetini mutlaka denemelisiniz. Ve unutmayın ki sağlıklı kilo vermenin püf noktası uyguladıığınız diyete sadık kalarak spor yapmaktır.

PİRİNÇ DİYETİ

Sabah Kahvaltısı

Hoşunuza gitmeyebilir hşlanma duygusunu kesinlikle bir kenara bırakarak sabah kahvaltısı için hazırladığınız lapayla başlamalısınız. Öğününüze istediğiniz baharatları koyarak tatlandırabilirsiniz.

Öğle Yemeği

Gelelim Öğle yemeğine pirinç lapasının yanında taze sebzelerle harmanladığınız salatanızı yiyebilirsiniz. Diyeti uygularken porsiyonunuzu olabildiğince az tutmalısınız, küçük kase yeterli olacaktır.

Akşam Yemeği

Akşam yemeğinde ise günün son öğünü olarak yine pirinç lapasını tüketmelisiniz, yanında başka bir gıda tüketilmemelidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal