Yeni Trend Hollywood Yanağı Etkisi: Bişektomi

Son dönemlerde popüler hale gelen yanak inceltme trendi, estetikte en sık tercih edilen yöntemlerden biri oldu. Ünlüler dünyasında birçok ismin yaptırdığını bildiğimiz Hollywood yanağı da denilen bişektomi nedir, kimler yaptırır? Merak edilenleri sizler için derledik.

09.04.2019-18:13 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-18:00) Yeni Trend Hollywood Yanağı Etkisi: Bişektomi

Son dönemlerde birçok ünlüde gördüğümüz Hollywood yanağı, en trend estetik işlemler arasına girdi. Yanaklardaki fazla yağların alınmasıyla oluşan incelik kadınların yeni güzellik anlayışına kendini kaptırmalarına neden oldu.

BİŞEKTOMİ NEDİR, KİMLER YAPTIRABİLİR?

Yanakların dolgun olmasını sağlayan yağ kitlesinin (Bichat’s fat pad) küçültülmesi (yanak inceltme) işlemi; lokal anesteziyle veya sakinleştirici ilaçla, ağız içinden 30-45 dakikada yapılabilen küçük bir müdahaleyle gerçekleştiriliyor. Tamamen ağız içinden yapıldığı için yanaklarda hiçbir iz kalmıyor. Hastanede kalmayı gerektirmiyor, işlem sonrasında kişi evine gidebiliyor.

YAĞLAR NEREDEN ALINIYOR?

Çıkarılan yağ kitlesinin miktarına bağlı olarak sonuç hemen ortaya çıkıyor. Yanak inceltme (Bişektomi) estetik amaçlı bir müdahale olup, daha çok genç bayanlar tarafından tercih ediliyor. Özellikle elmacık kemiklerinin aşağısında kalan yanak bölümü dolgunsa, yanak inceltme gerekebiliyor. Bişektomi ile çekici yanaklara kavuşmak mümkün oluyor.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal