Çabuk Kırılan Tırnaklara Limonlu Bakım! Tırnaklarınız Güçsüzse Ne Yapmalısınız?

Kırılan tırnaklara limonlu bakım. Tırnak kırılmalarında en etkili yöntem hangisi? Limonun cilt bakımındaki faydaları neler? Tırnaklarınız güçsüzse neler yapmalısınız? Zeytinyağı ve limon kürüyle güçlü tırnaklara sahip olun. Haberin detayları sayfamızda...

11.03.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-11:10) Çabuk Kırılan Tırnaklara Limonlu Bakım! Tırnaklarınız Güçsüzse Ne Yapmalısınız?

Tırnaklarınız çabuk kırılıyorsa ne yapmalısınız? Güçsüz ve hemen kırılan tırnaklarınızı, limon ve zeytinyağı kürüyle olduğundan daha kuvvetli hale getirebilir ve dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz.
Tırnaklarınızı dilediğiniz gibi uzatamıyor musunuz? El güzelliğiniz açısından bir hayli önemli olan tırnaklarınıza limonlu bakım uygulayın.

TIRNAK SARILIĞI NASIL GEÇER?

Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya, çabuk kırılan ve sararan tırnaklar için limonlu bakım tavsiye ediyor.
İşte çabuk kırılan tırnaklar için limonlu bakım:

Tırnaklarınızın güçlenmesi için ılık suyla doldurduğunuz bir kâsenin içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım limonun suyunu katın. Tırnaklarınızı 10 dakika bu muhteşem karışımın içinde bekletin. Sıktığınız limonu atmayın. Bu uygulamadan sonra tırnaklarınızı limonun posasının içinde bekletin. Böylece tırnaklarınızdaki sarılık yok olacaktır.
Her gece yatmadan önce 1'er çorba kaşığı badem yağı, limon suyu ve zeytinyağını karıştırın. Hazırladığınız karışımı tırnaklarınıza sürün. Arkasından pamuklu eldiven takıp yatın. Bu formül tırnaklarınızı güçlendirecektir.

Son dakika sağlık haberlerine buradan ulaşabilirsiniz. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal