Vintage Görünüm Trendi: Mary Jane Ayakkabılar

Bantlı ayakkabı modelleri bize, eskiden annelerimizin uyduğu moda trendlerini hatırlatır. Bu modellerin hayatımıza girmesinin nedeni olan Mary Jane ayakkabılar, bu sezona da damgasını vuracak.

11.11.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-11:21)

Başta Dolce & Gabbana, Prada ve Miu Miu gibi dünyaca ünlü moda devlerinin yıllardır koleksiyonlarında kullandığı Mary Jane stili ayakkabılar bu Sonbahar/Kış sezonunda dakarşımıza çıkacak.

FİLM SAHNESİNDEN ÇIKMIŞ GİBİ

2020 yılı süresince İlkbahar/Yaz sezonunda da sık sık rastlayacağımız bu modeller size vintage bir görntü katıyor. Renkli çoraplar ile kombinlendiğinde daha eğlenceli bir stile bürünen bu ayakkabılar ile film sahnelerini sokağa taşıyacaksınız!

Mary Jane  modelinin geçmişi ise bir kitaba dayanıyor. Adını, Richard Felton Outcault’un Buster Brown adı romanında sürekli bantlı ayakkabılar giyen Mary Jane karakterinden alır. Önce çizgi roman şeklinde hayatımıza giren Mary Jane ve ayakkabıları ardından moda trendlerinin arasına ismini yazdırıyor.

 Kadınların ayak bileğini daha zarif gösteren ve incecik bantlarla bilekleri çevreleyen Mary Jane ayakkabılar en sade stili ile bile sizi feminen bir görüntüye ulaştırıyor.
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayıaşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal