Uzun İlişkide Sona Gelindiğinin 4 Belirtisi

Uzun bir ilişkinin evlilikle neticelenmesi her kadının isteğidir. Şartlar ne olursa olsun emek verilen bir ilişki tek kalemde çöpe atılamaz. Ancak bazı şeyler ilişkinin kan kaybettiğine ve sona yaklaşıldığına işarettir.

18.10.2019-11:23 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-11:13)

İlişkiniz sağlam temeller üzerine kurulmadıysa ya da taraflardan biri değişmeye başladıysa aman dikkat! Bu ayrılığın ilk sinyalleri olabilir. Peki uzun ilişkinin biteceğini ya da bitmesi gerektiğini işaret eden şeyler nelerdir gelin birlikte bakalım.

ADIM ADIM AYRILIĞA...

İletişim kuramamak

Artık konuşacak pek bir şey bulamıyorsanız , ilgi alanlarınız artık farklı farklı ise bu ayrı yollara gitmeye başladığınızın işaretidir.

Aldatma sorunu

Taraflardan birinin aldattığı bir ilişki söz konusu ise bu; o ilişkide hem güven sorunu olduğunu hem de aldatan kişinin artık ilişkiye o kadar ilgi göstermediğini gösterir.

Kötü yanlarınızı ortaya çıkarıyorsa

Artık kendinnizi kötü ve yetersiz hissediyorsanız, bunu bir son belirtisi olarak alabilirsininz. Çünkü sağlıklı ilişkiler partnerlerin birbirlerine destek olduğu ve en iyi hallerini ortaya çıkardığı şeylerdir.

Arkadaş gibi görmeye başlamak

Uzun ilişkilerde iki taraf zaten en yakın arkadaştır. Fakat ilişkiniz aşktan koptuysa, daha arkadaşça bir ilişkiye dönüştüyse bu artık birbirinize ilgisizliğin kanıtıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal