Kadınlar Evlenmektense Bunu Yapmayı Tercih Ediyor!

Yapılan araştırmalarda kadınlar evlenmek, çocuk yapmak ya da evlilik teklifi almaktansa daha başka şeyleri tercih ediyor. Mesela seyahat etmek.

16.10.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-16:09)

Yurt dışı merkezli bir araştırmada kadınlar evli olmaktansa seyahat etmeyi daha da önceliyor ve bu durumun sebebi ise deneyimlerin yaşattığı mutluluk.

KADINLAR EVLENMEKTENSE BUNU YAPMAYI TERCİH EDİYOR!

Çalışmada katılan kişiler oldukça az şeyin tatile gitmenin yerini tutacağını açıkladı. Neticelere göre seyahat etmek, yaptığınız öteki şeylere oranla daha fazla mutluluk getiriyor. Çalışmanın en dikkat çekici yanı, çoğu kişinin seyahat etmeyi yaşamlarındaki öteki şeylere tercih etmesidir. Katılımcıların yüzde 49’u seyahat etmenin düğünlerinden oldukça daha mutluluk ve keyif verici olduğunu belirtti. Çalışmadaki kişilerin yüzde 45’i seyahatin nişanlanmaktan, yüzde 29’u da bebek sahibi olmaktan daha fazla mutlu ettiğini belirtti. Herhangi bir şey satın almanın, seyahate çıkmak kadar mutlu etmediği de çalışmanın neticeleri arasında. Katılımcıların yüzde 70’i tatil yapmanın yeni bir şeyler satın almaktan daha fazla mutlu ettiğini dile getirdi. Tatil planınız kesinleşmese bile sadece plan yapmak bile daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal