Tavandaki Lekeleri Dakikalar İçinde Temizleyin!

Tavandaki is, rutubet ve daha pek çok lekeyi temizlemek için pratik ve etkili yöntemleri derledik. İşte, tavandaki lekeleri temizleme…

11.11.2019-11:30 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-11:29)

Tavandaki pek çok leke evi pis ve eski gösterir. Özellikle büyük temizliklerde tavan mutlaka temizlenir. Peki, nasıl çabucak temizlenir?

TAVANDAKİ LEKELERİ TEMİZLEME

Çamaşır suyunu nemli temiz bir beze biraz damlatınız. Ve bir miktar salt su ekleyiniz. Lekeleri dairesel hareketler ile siliniz. Bir kaç dakika dinlendirdikten sonra alanı su ile siliniz.- Sarı lekeleri zımpara desteği ile geçirebilirsiniz. Zımpara ile güzelce lekelerin üzerinde gezdiriniz. Ve nemli bir bezle silme işlemi yapınız.- Karbonat ve sirke desteğiyle lekeleri geçirebilirsiniz. Temiz bir beze karışımı yaparak tavana uygulayınız bir kaç dakika dinlendirdikten sonra farklı bir bez ile durulama yapınız. Yarıya bölmüş olduğunuz limon kabuğunu dairesel hareketlerle lekelerin üstünde dolaştırınız. Lekeler gidene dek işleme devam edebilirsiniz. Sarı lekeleri zımpara desteği ile geçirebilirsiniz. Zımpara ile güzelce lekelerin üstünde dolaştırın. Ve nemli bir bezle silme işlemi yapınız. Karbonat ve sirke desteğiyle lekeleri yok edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal