Tatlı Krizini Dindirecek Muzla Yapılan En Hafif 3 Tatlı

Muzu sevmeyen yoktur. İçerdiği bol miktardaki potasyum ve A, C ve B6 vitaminleri onu enerji deposu bir meyve yapıyor. Tatlı severlerin kolaylıkla yapabileceği muzlu tarifler acil tatlı krizlerinin en sağlıklı ikramı oluyor. İşte muzla yapılabilecek 3 kolay tatlı tarifi...

12.04.2019-15:42 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-15:23) Tatlı Krizini Dindirecek Muzla Yapılan En Hafif 3 Tatlı

Hem büyüklerin hem de küçüklerin bayılacağı bu tatlılar, 5 çayından tutun da arkadaş davetlerine kadar tüm sofraların final yiyeceği olacak. Gelelim muz tatlılarının tariflerine...

Tarif 1:

Görünümüyle de içinizi titretecek bir tarif; muzlu çubuk! Benmari usulü eriyen çikolataya muzları batırın ve çikolata erimeden üzerine istediğiniz malzemeyi (fındık, fıstık, şekerleme, damla sakızı, damla çikolata, cornflakes) serpin. Soğuduktan sonra afiyetle yiyin.

Tarif 2:

Tencereye biraz su koyun ve kaynatın. Üzerine cam kase kapatın ve çikolataları bu kasenin içerisinde eritin. Bu eritme yöntemine benmari usulü deniyor. Kestiğiniz muzların arasına fıstık ezmesi sürün ve sonra bu erittiğiniz çikolataya batırın. Üzerine fındık ekleyin afiyetle yiyin.

Tarif 3:

En kolay ve en leziz atıştırmalık bomba. Muzu ortadan ikiye bölün arasına ister fıstık ezmesi ister tadını sevdiğiniz bir kakaolu fındık kreması sürün. Üzerine kuru meyve, fındık fıstık serpebilirsiniz. Afiyet olsun.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal