Rooibos Çayı ile Nasıl Zayıflanır? Rooibos Çayı Tarifi

'Kırmızı çay' olarak da bilinen Rooibos çayı, tamamen doğal olması sebebiyle kilo vermeye yardımcı olmaktadır. Rooibos çayı nedir? Rooibos çayı ile nasıl kilo verilir? Rooibos çayının faydaları neler? İşte merak ettikleriniz.

17.07.2019-16:09 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-15:57) Rooibos Çayı ile Nasıl Zayıflanır? Rooibos Çayı Tarifi

Son zamanların en fazla dikkat çeken bitkilerinden biri olan Roobios çayı, içerisindeki güçlü bileşenlerle zayıflamaya destek oluyor. Kafeinsiz olması ve antioksidan açısından zengin yapısı ile kilo vermeyi kolaylaştırırken sağlığı da koruyor.

ROİBOS ÇAYI NASIL DEMLENİR?  

Malzemeler: Kaynamış su, 1 tatlı kaşığı Rooibos çayı.

Yapılışı: Bir fincan kaynamış suyu 2-3 dakika dilendirdikten sonra biraz ılıklaşmaya yakın içine 1 tatlı kaşığı rooibos çayı koyun. 5-6 dakika kadar beklettiğinizde çayınız hazır.

ZENCEFİLLİ ROİBOS ÇAYI TARİFİ

1 fincanlık zencefilli Rooibos çayı hazırlamak için 2 dilim zencefil, 1 tatlı kaşığı rooibos işinizi görecektir. Kaynamış suya 2 dilim zencefil koyup bir taşım kaynatın.

Ardından ocağın altını kapatıp 1 tatlı kaşığı rooibos ilace edin ve 7 dakika demlenmesine müsade edin. Süzdükten sonra ılık ya da sıcak olarak tüketebilirsiniz. (Özellikle de kolesterolü dengelemek için faydalıdır.)

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal