Romantik Sözcükler İçin Sevgilinize Yemek Verin!

Yapılan araştırmalar romantizm ve tokluk arasındaki ilişkileri netleştirdi. Araştırma romantik sözcükleri tok insanların daha çok dile getirdiğini keşfetti.

12.09.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-15:43)

Eğer tok veya tatlı seven biriyse sevgilinizle işiniz daha kolay. Ancak değilse de üzülmeyin belki de yemek paylaşmayı seven biridir.

ROMANTİZM VE TOKLUK ARASINDAKİ İLİŞKİ

Tok olmakla romantik ilişkiler arasındaki ilişkiye kadar yiyeceğin kendisinin romantikliği nasıl etkilediği de kritiktir. Çalışmalar bu deneyde daha tatlı yiyecekler yiyen katılımcıların romantik olmayan sözcükler yerine romantik olanları duymayı seçtikleri belirtti. Bu halde kadınların romantik sözcüklere karşı daha duyarlı oldukları anlaşıldı. Tatlı yemenin kadınların aynı zamanda potansiyel sevgililerine karşı daha pozitif bakmalarını ve onlarla ilişki kurma hususunda daha fazla ilgi göstermelerine de katkı sağladı. Yapılan çalışmaya göre yemeği başkalarıyla paylaşma hareketi arkadaşlık ilişkilerinde daha çok uygulanıyor. Öte taraftan ise başka birine yemek yedirmek romantik ilişkiyle ilişkilendiriliyor. Ayrıca yapılan yemeğin dikkatle pişirilmiş olması da sevgiliye gösterilen özeni yansıtmış oluyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal