Bazıları Neden Aşık Olmaz?

Bazı insanlar hayatta hiç aşık olmamıştır ya da belli bi süre aşık olmaz. Bunun psikolojik nedenleri vardır. Hem kendi kişiliğinden hem de çevreden etkilenen nedenleri...

30.07.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-11:11) Bazıları Neden Aşık Olmaz?

Aşık olmak zorunda değiliz! Ancak aşık olmak güzeldir. Peki, bazıları neden aşık olmaz? Gelin cevabını hep birlikte bakalım.

MÜKEMMELLİYETÇİDİRLER

Kimileri romantik kitaplardan, kimileriyse filmlerden etkilenir ve gerçek yaşamda da benzer aşk masallarının gelip onları bulmasını beklerler. Ancak gerçeklerle karşılaşınca hayal kırıklığına uğrarlar. İlk olarak şunu bilmelisiniz ki karşınızdaki insan gerçek bir insan; bir kitap veya film kahramanı değil! Bu nedenle çevrenizdeki ilişkileri izlerken gerçekçi bir bakış açısıyla bakmayı düşünün.

ÖZGÜVENİ YOKTUR

Kendine ve başkalarına saygı duymak her ilişkinin zeminidir. Bu romantik ilişkiler için de geçerlidir. Kimse kendine saygı duymayan birinden etkilenmez. Bu nedenle ilk olarak kendi başarılarınızın, bilgi birikiminizin ve potansiyelinizin farkında varmalı ve kendinize saygı duymalısınız.

HAZIR DEĞİLLERDİR

Bazen yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi duymanız gerekir. Eski ilişkinizde neler yanlış gidiyordu, hayattan beklentileriniz neler, nasıl bir tarafa doğru gitmek istiyorsunuz... Belki de aşık olamama nedeniniz hazır olmamanızdır, kim bilir?

AFFEDİCİ DEĞİLLERDİR

Herkesin hataları vardır ancak bazı yanlışlar ilişkideki güveni derinden sarsar. Yapılan zararı illa ki kabul etmek zorunda değilsiniz ama ilişkiniz gerçekten düzgün bir ilişkiyse sevgilinize bir şans daha verebilirsiniz. Affedici olmak iyidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal