Pirinç Lapası Diyeti Nasıl Yapılır?

2 günlük pirinç lapası diyeti son dönemlerde oldukça popüler bir diyettir. Kadınlarda şişkinlik sorunu oldukça yaygındır. Pirinç lapası diyeti bu dönemlerde faydalı olmaktadır. Peki pirinç lapası diyeti nasıl yapılır gelin birlikte bakalım.

23.07.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-13:32) Pirinç Lapası Diyeti Nasıl Yapılır?

 

Pirinç lapası diyeti 400-900 kalorili bir diyettir. Bu diyette protein ve tuz çok az miktardadır. Bu diyet günlük ortalama yarım kilo vermenizi sağlayacaktır.

PİRİNÇ LAPASI DİYETİ NASIL YAPILIR?

2 günlük pirinç lapası diyeti yapmak için küçük bir tencerede 1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlayın. Pirinçler dibe yapışmadan ocağın altını kapayın. Böylece pirinç lapa bir hale gelecek ve yemesi kolaylaşacaktır.

Üzerine

  1. Kırmızı pul biber
  2. Nane
  3. Sumak
  4. Kara biber

Bu baharatları bolca serpiştirin; Öyle ki pilavın rengi iyice değişene kadar; Üzerine 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt katıp karıştırın.

Pirinç lapası diyeti oldukça sağlıklı bir diyettir. Çok önemli bir besin olan pirinç içeriğindeki E ve B vitaminleri gibi mineral ve elementlerle sağlık için yararlıdır.

Pirinç diyeti tek tip diyetle rejim yapılmasına olanak sağlayan bir diyettir. Pirinç diyeti 1940 yılında Kempher tarafından vücutta tansiyonu düşürmek için kullanılmıştır. Bu tedavi sonrasında pirinç diyeti zayıflama diyetleri arasında yerini almıştır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal