Merkür Retrosu Hakkında Merak Edilenler

Merkür geri giderken bizi de gerim gerim gerebiliyor. Hemen herkes Merkür retrosunun herkesi perişan edeceğine tam olarak inanmış ve kabul etmiş durumda. Fakat bu gerçekleri yansıtmamakta. Merkür retrosu hakkında bilmeni gerekenleri sizin için bir araya getirdik...

26.02.2020-17:48 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-17:32) Merkür Retrosu Hakkında Merak Edilenler

Merkür retrosu, Merkür’ün Güneş etrafındaki dönüş hızının Dünya’nın dönüş hızına göre daha yavaş olması durumudur. Bu nedenle Dünya’dan baktığımızda Merkür’ü geri gidiyormuş gibi algılarız. Yavaşlayan gezegenin gücü azalır ve yönettiği konularda olumsuzluklar meydana gelir. Mesela Merkür iletişimden sorumludur ve Merkür gerilince iletişimlerde aksaklıklar meydana gelebilir.

RANDEVULAR TAM BİR FELAKET OLACAK

Retro sürecinde biriyle tanışıp ilişkiye başlamanız normalden daha hızlı bir şekilde gerçekleşebilir. Yaygın bir inanışa göre retroyla gelen retroyla gider; yani retroda başlayan ilişkiler mutlu bitmez. Fakat retroda başlayıp mutlu mesut devam eden birçok ilişki var.

ESKİ SEVGİLİNİZE YENİDEN AŞIK OLABİLİRSİNİZ

Merkür retrosuyla birlikte çokça geçmişi düşündüğümüz için eski ve bastırdığımız duygularımız gün yüzüne çıkabilir; bununla birlikte eski sevgilinizden, eski flörtünüzden haber alabilirsiniz veya siz bir hamlede bulunabilirsiniz. Ancak sadece eski pozitif duygularınızı değil eski negatif duygularınızı da beraberinde getirmesi muhtemel. Yani bir zamanlar aşık olduğunuz adama olan aşkınızla birlikte bitirme sebebiniz de gün yüzüne çıkabilir. Kısacası, hala ona aşık değilseniz bir anda retrodan dolayı aşık olmanız mümkün değil.

MERKÜR RETROSUNDA AYRILIRSANIZ AYRILIK UZUN SÜRMEZ

Partnerlerinizle veya flörtünüzle Merkür retrosunda çok fazla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Normal zamanlarda ayrılmak yerine uzlaşırken Merkür yavaşladığında toksik partnerinizle ilgili gerçeği görmeniz veya aslında istediğinizin bu olmadığını fark etmenizi sağlar. Retrolar ilişkileri gözden geçirmek ve yeniden değerlendirmek için çok iyi bir zamandır. Yani retroda ayrıldığınızda bu kalıcı bir ayrılık olabilir ama bunun suçlusu retro değil, tam tersi retro gerçeği görmenizi sağladığı için sizin tarafınızda.

YENİ BİR PROJEYE BAŞLAMAK İÇİN KÖTÜ BİR ZAMAN

Merkür retrosu düşmanınız değildir. Retro, bir şeyleri yavaşlatabilir veya bazı aksaklıklar yaşanmasına neden olabilir fakat retroya rağmen hayat devam ediyor. Açık fikirli ve esnek olmaya çalışırsanız her şey yolunda devam edecek ve emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

RETRODA ASLA İMZA ATMAYIN VEYA YATIRIM YAPMAYIN

Az öncede bahsettiğimiz gibi hayat devam etmek zorunda. Sürekli imza attığınız bir işiniz olabilir veya çok güvendiğiniz bir yatırım olabilir. Bu durumda retro size engel olamaz. Güneş ve Merkür retrosu hizalanmışsa rahat olabilirsiniz. Ay, Boğa, Yengeç, Yay veya Balık'taysa yine sorun yok. Bir hata yapmadığınızdan emin olmak istiyorsanız güvendiğiniz bir iş arkadaşınıza veya aile üyenize danışabilir, onlardan bir göz atmalarını isteyebilirsiniz.

SEYAHATLERİNİZ KAOSA DÖNÜŞEBİLİR

Bir seyahatin kaosa dönüşesi var dönüşür, bunun her zaman için retro ile bir ilgisi yoktur. Merkür retrosu beklenmedik aksaklıkları önünüze getirebilir. Rötarlar, gecikmeler, arızalar yaşanabilir. Fakat beklenmedik aksaklıklar her zaman olur. Sadece retro sırasında bu olasılık biraz daha arttığı için daha temkinli davranın, evden erken çıkın ve daha fazla önlem alın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal