Kırılan Ruj Nasıl Onarılır? Rujunuz Bir Kazaya Kurban Gittiyse Sakın Çöpe Atmayın!

Kozmetik sektöründeki fiyat artışları, elimizdeki ürünleri daha dikkatli kullanmamızı gerektiriyor. Makyaj kazalarından biri olan kırılan rujlar ise çöpe değil yeniden makyaj masalarına konuluyor. İşte kırılan rujları hayata döndürmenin püf noktaları.

08.04.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-13:02) Kırılan Ruj Nasıl Onarılır? Rujunuz Bir Kazaya Kurban Gittiyse Sakın Çöpe Atmayın!

Aceleden ruju çantadan alıp dudağınıza sürmeye çalışırken ya da çantanıza fazla eşya koyduğunuzda kapağından çıkıp kırılan rujlarınızı çöpe atmak yerine artık onları onarabilirsiniz! İşte kırılan ruju onarma yolları...

KURUTMA MAKİNESİ İLE ONARIN!

Rujunuzu sonuna kadar açın. Daha sonra kurutma makinesi ile kırıldığı noktaya ruju yaklaştırıp yapıştırın.  İlk olarak kırılan alt parçayı sonra da üst parçayı ısıtarak birleştirmelisiniz. Kırık parçayı ruja tekrar yapıştırdıktan sonra kürdan veya kulak çubuğu yardımı ile pürüzleri düzeltin. Rujunuzun kırık parçalarını soğutmak için buzdolabında bir gün veya bir gece kadar beklettin.

ÇAKMAK İLE DÜZELTME

Kurutma makinesi genellikle evdeki kazalarda kullanılır. Ancak dışarıda yaşanan bu tip kazaların kurtarıcısı genellikle çakmaktır. Eve geçtiğiniz zaman rujunuzu buzdolabında bekletebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal