Kırmızı Ruj Sürmenin Püf Noktaları

Kadınlığın yegane simgelerinden biri kırmızı rujdur. Ancak yanlış sürülen kırmızı ruj, kötü bir görüntüye sebep olur. Kırmızı ruj sürmenin bazı püf noktaları vardır.

08.02.2019-14:29 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-14:22) Kırmızı Ruj Sürmenin Püf Noktaları

Kadınlığın yegane simgelerinden biri kırmızı rujdur. Ancak yanlış sürülen kırmızı ruj, kötü bir görüntüye sebep olur. Kırmızı ruj sürmenin bazı püf noktaları vardır. İşte detaylar...

Kırmızı ruj sürmeden önce kendinize ideal olan kırmızı tonu seçmelisiniz. Tona karar verdikten sonra mat mı, parlak mı olacağına karar vermelisiniz.

1. Adım: Rujunuzu sürmeden, hatta makyajınızı yapmaya başlamadan önce cildiniz gibi dudaklarınızı da makyaja hazırlamak için nemlendirin. Bunun için bir dudak balmından yardım alabilirsiniz. Dudak balmını sürdükten hemen sonra ruju sürmeyin. Önce bir mendil ile nemlendiricinin fazlasını alın.

2. Adım: Bir dudak fırçası kullanarak rujunuzu dudaklarınıza sürün.

3. Adım: Dudak çizgilerini eşitlemek ve kusursuzlaştırmak için dudak kalemi kullanın. Mükemmel bir görünüm yakalamak için rujunuzla hemen hemen aynı renkte dudak kalemi seçin. Ruj renginden çok koyu ya da açık kalem kullanırsanız pek hoş görünmeyecektir.

4. Adım: Bir kağıt mendil yardımıyla rujunuzun fazlalıklarını alın. Bunu, mendili hafifçe dudaklarınıza bastırarak yapabilirsiniz. Fazlalıkları almak, rujun kalıcılık süresini artırır.

5. Adım: Dudaklarınızın kenarlarını bir kapatıcı ve fırça yardımıyla temizleyin. Fırçanın ucuna çok az kapatıcı sürün ve dudak çevrenizi temizleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal