Dişleri Daha Beyaz Gösteren 3 Ruj Tonu

Bembeyaz dişler herkesin hayalidir ancak yiyip içtiklerimiz bu hayali çoğu kez engeller. İşte uzmanlara göre dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlayacak 3 ruj tonu.

15.03.2019-17:50 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-17:33) Dişleri Daha Beyaz Gösteren 3 Ruj Tonu

Dişleri parlak gösteren ruj tonları hangisi? Bembeyaz dişlerin ortaya çıkmasını sağlayan ruj renkleri neler? Makyajın değiştirici etkisi, ekstra yorulmadan dişlerinizi daha parlak ve beyaz gösterebilir. Nasıl mı? Detayları haberimizde...

TEN RENGİ-PEMBE

Ten rengi bir dudağın güzelliği reddedilemez. Ten rengi, hemen her durum için enfes bir dudak rengidir. Spor yaparken ya da özel bir geceye katılmak için ten rengi ruju kullanabilirsiniz. Uzmanlara göre dişlerinizin parlaklığını arttırmak için, kahverengi tonlarından uzak durmalısınız, çünkü ten renginin sıcak alt tonları dişlerinizin daha sarı görünmesine neden olabilir. Uzmanlar bunun yerine, pembemsi bir ten rengi tonu kullanımını öneriyorlar.



MAVİ ALT TONLU KIRMIZI TONLARI

Modaya uygun mavi dudak rengiyle gülüşünüzü güçlendirebilirsiniz. Uzmanlara göre dişlerinizin daha beyaz ve daha parlak görünmesine yardımcı olacak rujlar söz konusu olduğunda, mavi rujdan daha iyi olamaz. Daha parlak veya daha koyu mavi tonunun tercihi size kalmış!



KIRMIZI TONLARI

Koyu ruj tonlarının hayranı mısınız? Uzmanlar kırmızı ruju, makyajın ihtiyaç duyduğu sihirli dokunuş olarak adlandırıyor. Uzmanlara göre kırmızı ruj, mükemmel beyaz bir gülümseme ve güven duygusu veriyor. Koyu kırmızı tonlarını kullanmak için en iyi zamanın kış olduğunu söyleyen uzmanlar, sadece sıcak tonların değil mat renklerin de rahatlıkla kullanılabileceğini söylüyor. Dut tonları; dudağının mor-mavi tabanı ile dişlerinizin rengini dengeliyor. Son bir uyarı olarak turuncu renk tonları uzmanlara göre dişlerdeki parlaklığın en büyük düşmanı. Turuncu tonlarından uzak durmalısınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal