15 Mart Günlük Burç Yorumları

Burç yorumunuz bugün ne diyor? Hangi burçlar ofis hayatında konuşmalarına dikkat etmeli? Aşk hayatında Balık'ları bugün ne bekliyor? Koç'tan Balık'a 12 burcun 15 Mart günlük yorumlarını sizler için derledik...

15.03.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-17:25) 15 Mart Günlük Burç Yorumları

KOÇ

21 Mart - 20 Nisan

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme iş veriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

BOĞA

21 Nisan - 20 Mayıs

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

İKİZLER

21 Mayıs - 20 Haziran

Şansınızı fazla zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. Şimdi sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararsız olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değerlendirme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

YENGEÇ

21 Haziran - 20 Temmuz

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç gündeminizde. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Günlerdir yapmaktan kaçındığınız işler, bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu sıkıntı, stres yaratıyor. Endişe etmeyin, her şey düzelecek. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

ASLAN

21 Temmuz - 20 Ağustos

Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu kaybediyorsunuz. Kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız mümkün. Onu kazanmak için yapacağınız mücadelenizde cesur olmak zorundasınız. Uyumlu olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş yerinde hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Öncelikle bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en mantıklı yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlamanızı bozabilir.

BAŞAK

21 Ağustos - 20 Eylül

Bugün telaş, acele ve ısrar işte, parada veya sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir! Bugün olayların gelişmesine seyirci kalırsanız daha iyi yapmış olursunuz. Mesleğinizle ilgili uzun vadeli kararlar alma fırsatınız doğacak. Sonradan üzülmemek için kararlarını verirken aceleye getirmeyin ve çevrenizdekilere danışın. Ödemeyi unuttuğunuz bir fatura veya borç gündeme gelecek. Gelirinizi artırmanın yollarını bulun. Farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

TERAZİ

21 Eylül - 20 Ekim

Sevgilinizden alacağınız mutlu haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Hissettikleriniz karşılıksız değil, onun da gözü sizden başkasını görmüyor. Bir süredir sonlanmasını beklediğiniz projeler nihayet size maddi açıdan getiriler sağlamaya başlayacak. Yine de kendinize fazla güvenip kaldıramayacağınız sorumlulukların altına girmekten kaçının. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Uyku saatlerinizi aksatmak veriminizi düşürüyor.

AKREP

21 Ekim - 20 Kasım

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız oldukça fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size önemli bir kapı açabilir. Maddi konularda yine çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

YAY

21 Kasım - 20 Aralık

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu ya da çevrenizi sorgulamakta aceleci davranmayın. Olumlu davranışlarınızdan ötürü ödüllendirileceksiniz. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir dönem. Rahatsızlığınız iyice artmadan doktora gitmeniz gerekiyor.

OĞLAK

21 Aralık - 20 Ocak

İlişkinizde sürekli olarak yaptığınız gereksiz tartışmalar, zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının. İşinizde bir yeniliğin eşiğindesiniz. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Küçük maddi birikiminizi daha gerekli durumlara saklamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

KOVA

21 Ocak - 20 Şubat

Özel hayatınızda değiştirmek istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki kişi de çözüm üretici tavırda olacak. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olabilirsiniz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olun. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor.

BALIK

21 Şubat - 20 Mart

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme iş veriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal