Kırılan Camı Nasıl Kolayca Toplarız?

Aniden yere düşen ve kırılan camlar etrafa dağılır ve ayaklara batma tehlikelesi arz eder. Bu durumda en kısa zamanda toplanması gerekir?

22.09.2019-11:02 - (Son Güncelleme: 22.09.2019-10:54)

Evde özellikle çocuk varsa cam hızla toplanmalı ve peki, bu işlem nasıl hızlıca ve kolayca halledilebilir?

KIRILAN CAMI TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Elden kayan bir bardağın yere düşmesi ile kırılması bir anlık bir durumdur. Fakat çevreye dağılan cam kırıklarını toplamak fazla vakit alır. Böyle hallerde hemen elektrik süpürgesi açılsa da, elektrik süpürgesi lazım olmayan cam kırıkları için, pamuktan destek alınabilir. Bir parça koparılan pamuk su ile ıslatılıp, kırılan ortamda gezdirildiğinde, gözle görülmesi kolay olmayan olan cam kırıklarının toplanmasını mümkün kılacaktır. Aynı yöntemi bant ile de yapılabilir. Bir parça bant alıp yerde dolaştırarak, kırık parçaların bant üstünde toplanması sağlanabilir.
Kırılan ve yere yayılan camların temizliği özellikle evde küçük çocuğu olanların daha çabuk hareket etmelerini lazımdır. Kırılan camın sesinden korkan çocuğun merakla cam kırıklarının olduğu alana gelmesi ve cam parçasını ağzına alması an meselesidir. Bu nedenle annelerin kırılan cam parçalarını toplamak için normalden daha hızlı olmaları gerekir. Öncelikle büyük parçaların elle toplanması ve daha sonra çocuğun güvenli bir alana alınmasından sonra elektrik süpürgesi tüm cam parçalarını çekecektir. Aniden yere düşen camların oldukça fazla geniş yerlere dağılma özelliğin sebebiyle güvenlik bakımından birçok alan kontrol edilmelidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal