Kilo Verirken Keyfiniz Kaçmasın! Mutlu Kilo Vermenin Yolları

Sıradan diyetler sizi motive etmeye yetmiyor olabilir. Diyet yapmak canınızı sıkmasın! Kendinizi hem mutlu hissetmek hem de kilo vermek istiyorsanız bu maddeleri göz önünde bulundurun.

13.11.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 13.11.2019-11:36)

Şok diyetler uzun vadede etkisiz ve sağlığınız için büyük bir tehdit yaratabilecek düzensiz beslenmelerden ibaret. Kendinizi aç bırakarak veya sadece aynı besini yiyerek kilo vermeniz pek olası değil. 

DAHA ÇOK PROTEİN

Beslenmenizi proteinler ile zenginleştirmelisiniz. Baklagil, fındık ve tohumlardan alacağınız doyurucu ve bitkisel protein kaynakları hem sizi tok tutup hem de vücudunuzun proteinleri sindirmek için %25 oranında daha fazla enerji harcayacağından zayıflama sürecinizi hızlandıracak.

BOL SU İÇİN

Su içmek sadece zayıflama sürecinde değil, hayatınızın her döneminde alışkanlık şekline getirmeniz gereken önemli bir konu. Su, en iyi emilim için sodyum, potasyum ve klorür gibi elektrolitlere gerek duyduğundan aldığınız kalorileri azaltmanıza destek oluyor.

DOĞAL YAĞLAR TÜKETİN

Yağ ihtiyacınızı avokado gibi doğal yağlar ile karşılayın. Hem besleyici hem de doyurucu olan avokadoyu salatalarınız ile beraber tüketebilirsiniz.

SİZE ÖZEL EGZERSİZ

Yaparken sıkılmayacağınız tam aksine keyif alacağınız bir egzersiz edinin. Dans edin, yürüyüş yaparken müzik dinleyin veya köpeğiniz ile olan yürüyüşlerinizi biraz daha uzatın!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal