Kadınlar Kendilerine 17 Dakika Ayırıyor!

Amerika merkezli bir araştırma merkezinde yapılan araştırmada kadınların gün içinde kendisine sadece 17 dakika ayırdığı fark edilmiş. Peki, neden?

11.10.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-09:43)

Yapılan araştırmalar kadın hayatının yoğunluğu ve sorumluluğun eşit paylaştırılmaması gerçeğine ışık tutuyor. İşte, o araştırma…

 KADINLAR KENDİLERİNE 17 DAKİKA AYIRIYOR!

 ABD’de yapılan bir çalışma, ortalama bir hayat süren ve yaşamlarını “modern” olarak isimlendirilen kadınların yoğun hayat tarzlarını ortaya çıkarmış. Çalışmaya katılan kadınların 3’te 1’i yaşamlarının hepsini başka kişiler için yaşadığını hissediyor. Çalışma, kadınların 3’te 2’si günlük hayat görevlerinin eşleriyle aralarında eşit biçimde paylaşılmadığını ortaya koymuş. Kadınların yarıdan fazlası, kendi ilgi alanlarını yaşama geçirmeye yönelik vakte sahip değiller. Ev işi yüklerine bakıldığında, ev işlerinin %78’ini kadınlar sırtlanıyor. Serbest vakte kavuştuklarında, yatak odaları kadınların yalnız başına en fazla rahatladıkları yer ve en büyük sığınakları oluyor. Kadınların yarısı, bir hafta süresince rahatladıkları tek yerin yatak odaları olduğunu belirtiyor. Çalışmaya göre, ortalama hayat koşullarındaki bir anne günde kendine yalnızca 17 dakika ayırabiliyor.

 Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal