Japonya'da Yalnız Olanların Yaptıkları Hayret Ettiriyor

Japonya gibi geleneklerine ve değerlerine bağlı bir ülkede yalnız kalmak istemeyenlerin başvurdukları yöntem herkesi şaşkına çeviriyor.

03.10.2019-11:08 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-11:03)

Bir baba ya da eş isteyenler için kiralık olarak hizmet veren bir şirket var. Japonya'da yer alan bu şirket 9 yıldır hizmet veriyor.

JAPONYA'DAKİ İLGİNÇ ŞİRKET

Japonya gibi geleneksel aile yaşantısına düşkün bir ülkede yalnızlık büyük bir sorunv e bunun için bir çözüm yolu var. Japonya'da kiralık aile için bir şirket mevcut. Kimsesi olmayanlar ve yalnız kalmaylı arzu etmeyenler için Family Romance isminde bir firma isteyen insanlara bir aile ya da arkadaş temin edebiliyor. 2010 senesinden beri faaliyet gösteren "Family Romance" isimli servis, ayda 250 kadar kiralık aile veya arkadaş talebi alıyor. Üstelik, hizmetlerini kullanan insanların yüzde 98'i uygulamadan memnun kalıyor. Şirketin kurucusu Yuichi'yi yalnızca eş ya da baba figürü için tercih etmiyorlar. Düğün gününde dostlarının oldukça utangaç olması sebebiyle konuşma yapacak bir insan bile bulamayan bir kadın yine Yuichi'den yardım istedi. Mezuniyetinizde ya da düğün gününüzde babanız yanınızda yoksa ya da çocuğunuzun okul etkinliğinde eşiniz size destek göstermiyorsa, bir aile gibi olmayı arzu ediyorsanız Japonya'da bu artık çözülebiliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal